fb-noscript
linkermenu

Adviesdag premium voeding

Je huisdieren zijn als familie en wil je uiteraard het beste geven. Met zoveel verschillende merken en smaken op de markt, is dit niet altijd evident.

Voeding kiezen voor een ander is niet altijd makkelijk. Je kan zelf namelijk niet even voorproeven en misschien heb je wel een kat die ietwat kieskeurig is, of een hond met een gevoelige maag. 

op 15 en 16 februari helpen wij je graag de juiste voeding uitkiezen! Zo stellen wij twee van onze merken in de kijker. Namelijk SELECT GOLD en REAL NATURE Wil je het meeste uit deze adviesdag halen? Vraag advies en krijg - 15% korting op het REAL NATURE en SELECT GOLD assortiment op 15 en 16 februari!

SELECT GOLD

Deze premium kwaliteitsvoeding biedt een voeding op basis van de behoeften en levensfasen van jouw huisdier. Zo krijgen ook huisdieren met een gevoeligere maag of overgewicht precies wat ze nodig hebben. Bij deze recepten worden ook geen suiker, soja conserveermiddelen en kleur- en smaakstoffen toegevoegd

REAL NATURE - Het beste uit de natuur!

REAL NATURE combineert de beste natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een voeding boordevol smaak die geen toegevoegde conserveermiddelen, kleurstoffen, aromatische stoffen en suikers bevat. Je gaat dus op en top voor een gezonde voeding voor jouw huisdier!

Wil je meer te weten komen over deze voeding? Of twijfel je welke voeding je het beste geeft aan jouw trouwe viervoeter? Breng dan op 15 of 16 februari een bezoekje aan een Maxi Zoo in jouw buurt!