Almo: natuurlijke voeding voor katten en honden

AlmoNatureLogo20181200x600px

Voed je kat met hoogwaardige voeding

Bij Almo staan dieren aan het roer, want het voedsel is gemaakt vanuit het perspectief van katten. De natuurlijke voeding is van zeer hoge kwaliteit en helpt je kat om gezond en fit te blijven. Er is een ruim assortiment natvoer (Almo Nature Legend en Almo Nature Classic) en droogvoer (Almo Nature Holistic). Het natvoer en droogvoer is regelmatig af te wisselen met de garantie dat je kat alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Het voer is er in allerlei smaken en daarmee biedt het bedrijf voor iedere huistijger een passend aanbod kattenvoer.

 

Natuurlijke voeding voor je hond

Almo hondenvoer is puur, natuurlijk en 100 procent dierproefvrij. De voeding is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten en sluit perfect aan bij de behoeften van een vleesetende hond. Het voer is ook uitermate geschikt voor honden die kampen met een allergie. Naast een ruim aanbod droogvoer heb je ook voor honden de keuze uit een gevarieerd assortiment natvoer. Ook hierbij geldt dat je regelmatig kan switchen tussen natvoer en droogvoer. Voor ieder ras, levensfase en grootte is er voeding te koop.

 

Waarom je kiest voor Almo dierenvoeding voor honden en katten

Er zijn allerlei goede redenen op te noemen waarom het zinvol is een keuze te maken voor dierenvoeding van dit merk. Zo koop je altijd voedsel vanuit het oogpunt van je huisdier en alle winst gaat naar projecten die de natuur en dieren ondersteunen. Respect voor andere levende wezens is voor dit bedrijf belangrijk en daarom zet Almo in op het ondersteunen van allerlei duurzaamheidsprojecten. Vanuit de overtuiging dat alle kleine beetjes helpen weet het bedrijf een grote groep mensen aan zich te binden met liefde voor honden en katten.