Catit: innovatief kattenspeelgoed merk voor goede zorg aan katten

CatitNewLogo

Catit kattenvoer: veelzijdig assortiment voor alle katten

Iedere kat verdient een koninklijke behandeling en dus verwen je hem graag met de lekkerste beloningen. Ben je op zoek naar Catit kattenvoer dat je kunt inzetten als beloning of koninklijk tussendoortje? Catit heeft een veelzijdig en innovatief assortiment Catit kattenvoeding en snacks voor katten van alle leeftijden. De Catit kattenvoeding voldoet vanzelfsprekend aan strenge eisen en voorziet je kat van wat hij daadwerkelijk nodig heeft. Je gebruikt het als beloning, tussendoortje of gewoon zomaar.

 

Catit voor kitten & Catit voor katten

Het aanbod Catit voor kitten & Catit voor katten bestaat grotendeels uit knapperige koekjes en vloeibare versnaperingen. Ook voor Catit junior heeft Catit voldoende aanbod. De crunchy koekjes zijn er in allerlei smaken. De lekkernij is een verwennerij voor iedere kat en bovendien rijk aan essentiële voedingsstoffen en aminozuren. De oplikbare kattensnacks geef je uit de hand, maar zijn ook te gebruiken als topping over het kattenvoer. Welke kattensnacks je ook kiest; je kat zal er zijn pootjes bij aflikken en je eeuwig dankbaar zijn voor de overheerlijke verrassing.

 

Catit drinkfontein en andere kattenaccessoires

Catit is vooral beroemd vanwege de drinkfonteinen en heeft daarnaast diverse andere kattenaccessoires waaronder behendigheidsspelletjes. De drinkfonteinen verzekeren je kat van vers drinkwater en dit komt ten goede van zijn gezondheid. Neem ook eens een kijkje bij het aanbod katten- en drinkvoerbakken én de verschillende kattenbakken. Alles is zo ontworpen dat het veilig, hygiënisch en verantwoord is. Ze zijn er in verschillende soorten, maten en formaten en zijn bovendien onmisbaar voor iedere katteneigenaar.

 

Met de producten van Catit verzeker jij je kat van een fantastische leefomgeving inclusief alle accessoires die hiervoor nodig zijn.