Jolipet: premium natuurvoeding voor honden en katten

JolipetLogo

Vriesverse en rauwe vleesvoeding voor je hond

Jolipet biedt een zevental soorten dieetvoeding aan voor honden, allemaal van eigen merk. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen voeding voor puppy’s en volwassen honden, wat overigens voor alle rassen gebruikt kan worden. Daarbij is er de keuze uit een vis- of een vleesdieet. Doordat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, draagt de voeding bij aan de vitaliteit van de hond. Voor een optimaal verteringsproces zijn aan elk van deze producten ingrediënten toegevoegd als rijst, erwten en wortel. De toegevoegde mineralen en vitamines in de voeding zijn vooraf gezuiverd, zodat deze maximaal kunnen worden opgenomen tijdens het verteringsproces. Daarnaast wordt bij de productie van deze producten geen slachtafval gebruikt of reststromen van fruit en groenten.

 

Hoogwaardig voor iedere kitten of kat

Voor katten wordt een zestal voedingsproducten aangeboden door Jolipet. Ook hierbij wordt onderscheidt gemaakt tussen vis- en vleesproducten; je kunt kiezen uit kalkoen, zalm, rund en paard. Aan de kattenvoeding is een hoog eiwitpercentage toegevoegd, belangrijk voor het energielevel en de verzorging van de spieren. Krijgt een kat namelijk te weinig eiwitten binnen, dan merk je dit meteen: de kat wordt lusteloos, miauwt veel of maakt overmatig speeksel aan. Wil je je huisdier genoeg eiwitten aanbieden, dan kun je het beste Jolipet kalkoen aanbieden: kalkoen is één van de meest gangbare eiwitbronnen voor katten, omwille van het hoge eiwitpercentage. Het duurzaam geproduceerde zalmproduct voor de kat zit tevens boordevol vitamines.

 

Waarom je kiest voor Jolipet vriesverse voeding voor je hond of kat

Het voordeel van vriesverse voeding, is dat het nauwelijks bewerking ondergaat, waardoor voedingsstoffen en natuurlijke vitamines worden behouden. Daarbij is kwaliteitsvolle vriesvoeding gemiddeld zo’n zestig procent goedkoper dan premium natvoer.