Analytische bestanddelen ruwe proteïne 15,5%, ruwe oliën en ruwe vetten 6,5%, ruwe celstof 7%, ruwe as 5,5%, calcium 0,5%, fosfor 0,4%
Samenstelling plata-gierst, kanariezaad, erwtenvlokken, quinoazaden (6%), gerst, mungbonen (5%), gepofte amarant (5%), gerstevlokken, haverkorrels, zilvergierst, perillazaden (3%), rode gierst, wortelen, lijnzaad (2%), graszaad, pastinaak, paardebloembladeren, alfalfa, meelwormen (1%), duizendblad, smalle weegbree, sesam (1%), calciumcarbonaat, rode biet, goudsbloembloemen, kamillebloemen, rozenbloesem, tarwegriespellets (gierst 24%)
Additieven per kg Nutritionele toevoegingsmiddelen vit. A 6500 IE ∙ vit. D3 520 IE ∙ vit. E/all rac-alpha-tocoferylacetaat 58,5 mg ∙ koper als koper(II)sulfaat, pentahydraat 3,4 mg ∙ jodium als calciumjodaat, hexahydraat 0,5 mg ∙ ijzer als ijzer(II)sulfaat, monohydraat 32,5 mg ∙ zink als zinkoxide 42,3 mg ∙ mangaan als mangaan(II)oxide 22,8 mg ∙ seleen als natriumseleniet 0,1 mg