Analytische bestanddelen ruw eiwit 15% - ruwe oliën en vetten 6,5% - ruwe celstof 6% - ruwe as 5,5% - calcium 0,5% - fosfor 0,4%
Samenstelling Platte gierst, kanariezaad, erwtenvlokken, mungbonen (6,5%), gerst, haver, quinoazaad (6%), maïs, gerstvlokken, haverkorrels, wortelen (3,6%), sesamzaad, zilvergierst, lijnzaad, rode gierst, graszaad, pastinaak (1,6%), meelwormen (1%), calciumcarbonaat, rode biet (1%), duizendblad, paardebloemblad, luzerne, paprika, appel, rozenbottel, malvebloesem, tarwegriesmeelzemelen (plantaardig 6,4%)
Additieven per kg Nutritionele toevoegingsmiddelen vit. A 6500 IE ∙ vit. D3 520 IE ∙ vit. E/all rac-alpha-tocoferylacetaat 58,5 mg ∙ koper als koper(II)sulfaat, pentahydraat 3,4 mg ∙ jodium als calciumjodaat, hexahydraat 0,5 mg ∙ ijzer als ijzer(II)sulfaat, monohydraat 32,5 mg ∙ zink als zinkoxide 42,3 mg ∙ mangaan als mangaan(II)oxide 22,8 mg ∙ seleen als natriumseleniet 0,1 mg