Analytische bestanddelen Eiwit 37,7%, vetgehalte 6,9%, ruwe as 8,8%, ruwe celstof 4,6%.
Samenstelling Groenten (o.a. 4% boerenkool, 3% moringa oleifera, 1% hokkaido-pompoen), insecten (15% hermetialarven), Week- en schaaldieren (waarvan 13,4% garnalen, 5% krill), bacterieel eiwit van Corynebacterium glutamicum, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, algen (3% Spirulina platensis), gisten (waarvan 0,15% mannan-oligosacchariden, 0,05% beta-glucanen).
Additieven per kg Vitamine A 20.000 IE, vitamine D3 (E671) 1500 IE, vitamine C (ascorbylmonofosfaat,, calcium-natrium-zout) 150 mg, koper (koper(II)sulfaat, pentahydraat) 3 mg, ijzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 24 mg, jodium (kaliumjodide) 0,3 mg, mangaan (mangaan(II)oxide) 31 mg, zink (zinkoxide) 30 mg; kleurstoffen.