Rodi: gezonde voeding voor elk hondenras

logo-stroke

Assortiment

De bekendste producten van XRodi zijn de hamburgers en de hondenworst. De hamburgers zijn gemaakt van vers vlees en bevatten precies het juiste dierlijke weefsel dat met elkaar de optimale samenstelling vormt. Zo ontstaat een maaltijd die qua bouwstoffen en brandstoffen perfect op een vitale viervoeter is afgestemd. Er zijn verschillende smaken, bijvoorbeeld met Rund, Lam of Kip. Voldoende om mee te variëren voor een veelzijdig maar gezond hondendieet. De eiwitten die in de hamburgers zitten zijn van hogere kwaliteit en kunnen beter worden opgenomen dan de eiwitten in 'gewoon' hondenvoer. Ook bevatten de producten gebaseerd op vers vlees goede probiotica en leveren ze minder tandplak, door de afwezigheid van zetmeel. De voordelen van rauw vlees, maar niet de grimmige aanblik - doordat de vorm een hamburger is. Daarnaast zijn er ook de mini-hamburgers die bekend staan als de Daily Basics - handige kleine hamburgers die kunnen worden gecombineerd tot een grote maaltijd of gegeven als een hondensnack. Geschikt van schoothondje tot grote loebas dus. Te vinden in het vriesvak van de goed-gesorteerde supermarkt!

Hondenworst

Met een huisdier dat dol is op een worstje, zijn nieuwe hondenbezitters misschien geneigd om deze te 'verwennen' met een stukje worst van de slager. Dit is echter niet nodig en niet handig: de worst die bij XRodi al decennialang in het assortiment zit, is qua samenstelling veel beter afgestemd op de vitale en gezonde viervoeter. Het product bevat alle benodigde vitaminen en mineralen. 

Door de slimme bereiding zijn de hondenworsten buiten de koelkast houdbaar. Ze vormen een extraatje en worden bijvoorbeeld gebruikt om mee te trainen of medicijnen toe te dienen. Maar ook op vakantie zijn ze erg handig, als vervanging van andere voeding en om zeker te weten dat je op reis niet misgrijpt qua hoogstaand hondenvoer.

Er zijn verschillende smaken te koop, gebaseerd op verschillende soorten vlees en combinaties van kip, lam en rund. Ook op vakantie dus voldoende mogelijkheid tot variatie.

Het beste voor de hond

Met een assortiment dat bestaat uit vers vlees uit de diepvries én houdbare hondenworst, worden de bouwstenen geboden voor een gezond en aantrekkelijk voedingspatroon. Met Rodi voor de hond en een kritische blik op de voedingstabel blijft je viervoeter optimaal gezond!