fb-noscript
linkermenu

Hersenen aan het werk

Wie eten wil, moet slim zijn. In een natuurlijke omgeving is elk dier verantwoordelijk voor zijn eigen overleven en moet het alle trucjes toepassen die het kent. Daarom moet een dier ook regelmatig zijn ‘brain power’ gebruiken. Met dat in het achterhoofd kende intelligent speelgoed voor honden een ware opmars.  Bij Maxi Zoo vind je verschillende bordspellen en beloningssnoepjes die je viervoeter ongetwijfeld leuk vindt én die hem ook intellectueel uitdagen.


Honden: perfecte leermeesters

Voor geen enkel ander huisdier zijn er zoveel sporten, leermethodes en training opties beschikbaar als voor honden. Nu is ook intelligent speelgoed een handig alternatief om verveling tegen te gaan. Denk hierbij aan puzzels en bezigheidsspeelgoed om een snack te pakken te krijgen.

 

De overwinning van een heerlijke snack

Je viervoetig maatje moet proberen om de mobiele elementen met de neus aanraken en verschuiven, opnemen of met de poten naar zich toe trekken of van zich wegduwen, tot hij bij het lekker hapje komt. Gretige honden gaan hierbij graag nogal onstuimig en wild op hun doel af. Daarom mag je je hond tijdens het spel niet alleen laten. Bovendien maakt hij veel meer plezier wanneer jij erbij bent, hem aanmoedigt en zijn prestaties leuk vindt.

Ontdek hier onze folder en onze exclusieve kortingen op intelligent speelgoed.