Vadigran: voor een harmonieus samenleven tussen baasje en huisdier

vadigran

Vadigran hondenvoeding

Als het gaat om hondenvoeding verkoopt het bedrijf allerlei vis- en vleesproducten van het merk Almo Nature. Aan deze producten kan eveneens groente toegevoegd zijn, maar ook aardappel of rijst. Deze gevarieerde voedingsstoffen maken Almo Nature tot een gezond product voor je hond. Het aanbod Vadigran hondenvoer bestaat ook uit Vadigran puppy voer.

Daarnaast wordt het merk Rizi aangeboden. Rizi bestaat uit een rijstmengeling voor alle honden en is glutenvrij. Daarnaast is dit product laag in calorieën en geeft het de hond een sterk verzadigingsgevoel.

Het merk biedt naast het aanbod aan basisvoeding ook snacks aan waarmee je je hond kunt verwennen. Daarbij is er voor ieder wat wils: er worden snacks aangeboden voor zowel kleine als grote honden.

Vadigran kattenvoeding

Evenals van het hondenvoer verkoopt het merk ook Vadigran kattenvoer van het merk Almo Nature. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen nat en droog kattenvoer. Voor kittens zijn speciale producten aan te schaffen. Naast het basisvoer voor de katten zijn er natuurlijk ook voor hen snacks te koop.

Vadigran voor knaagdieren

Voor knaagdieren worden voeding, snacks, hokken, kooien en accessoires verkocht. Om te beginnen kun je voor de aanschaf van voeding gebruik maken van een viertal merken die aangeboden worden. De merken Terra en Tasty gebruik je voor plantaardig basisvoedsel van je knaagdier, zoals groenten, granen, zaden en wilg. Daarnaast is er eigen merk compleet-voer en diverse soorten hooi. Voor snacks zijn er allerlei producten beschikbaar van het merk ESVE. Denk hierbij aan fruitsticks, hooiballen en dropjes.

Vadigran voor vogels

Voor vogels wordt compleet voer aangeboden uit het Vadigran-assortiment. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in basisvoedsel, premium voedsel, enkelvoudige granen en zaden en tot slot eivoer. De producten zijn bestemd voor onder andere kanaries, tropische vogels, parkieten, papegaaien, vinken en tortelduiven. Voor vogels zijn zowel kooien voor binnen als volières verkrijgbaar.

Vadigran voor vissen

Aquariums, accessoires en visvoeding maakt onderdeel uit van het aanbod Vadigran voor vissen. Dit is aantrekkelijk voor iedereen die gek is op bijvoorbeeld vissen en schildpadden.

Verzorgingsartikelen

Om dieren goed te verzorgen, kun je voor al je benodigdheden en verzorgingsartikelen prima terecht bij Vadigran. Voor elk bovengenoemde diersoort zijn allerlei producten te koop op het gebied van speelgoed, kleding en verzorging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kattenbakken, hamsterkooien of speelgoed voor je vogel. Kortom: neem een kijkje bij het aanbod en laat je verrassen!