fb-noscript
linkermenu

Valentine

Heb jij al aan Valentijn gedacht? 

Hij staat altijd voor je klaar, is blij om je te zien - en zeurt bovendien niet over je favoriete televisieprogramma's. Je huisdier kan op Valentijn dan ook wel wat liefde gebruiken! 

Heb je een trouwe viervoeter thuis? Probeer dan eens een zelfgemaakte muffin voor je sloeber! Geen nood, wij zijn ook geen keukenprinsessen, maar met Smoofl is dat helemaal niet nodig. 

Het enige dat je nodig hebt is een Smoofl baking mix en een microgolf oven. Zo tover je even -zonder te veel moeite- een heerlijk diner op tafel voor je viervoeter!

Kom je de Smoofl Mixen graag even proberen? In enkele van onze filialen kan je sloeber er eentje komen proeven. Zo weet je meteen of het in de smaak valt. Bezoek één van de deelnemende Maxi Zoo filialen* op 14, 15 of 16 februari en ontdek of jouw hond ook op slag verliefd wordt!

Deel een foto van jouw hond die geniet van deze cupcake en misschien zie je deze op onze social media verschijnen!

* Actie geldig zolang de voorraad strekt, in de volgende filialen : Turnhout, Merksem, Wommelgem, Brugge, Melle, Oostende, Sint-Martens-Latem, Genk, Aartselaar, Sint-Lambrechts-Woluwe, Aalst, Geraardsbergen, Roeselare, Melsele, Lokeren, Lier, Huy, Hornu, Verviers, Izegem.