Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
-10% voor nieuwe klanten Bespaar 5% met Friends
Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
De armband die het verschil maakt

De armband die het verschil maakt

Engagement voor het welzijn van dieren kan zo eenvoudig zijn: vanaf 1 oktober 2021 kun je met de aankoop van een armband een goede daad doen voor dieren in nood.

Met het mooie accessoire rond je pols laat je zien dat jij je inzet voor het welzijn van dieren. Je toont je omgeving meteen dat je deelneemt aan een van de grootste Europese inzamelingsacties onder klanten voor dieren in nood! Vorig jaar werd er in België door de aankoop van de armbanden in totaal meer dan € 30 000 opgehaald.
Zo konden we samen met alle klanten van Maxi Zoo uit elf Europese landen een krachtig statement maken voor dieren in nood: met een totale donatie van meer dan 1,35 miljoen euro! Een
ongelooflijk bedrag dat vooral in deze woelige tijden meer dan ooit nodig was.
En dat geldt ook voor dit jaar. Door de coronamaatregelen voor hygiëne en door de annulering van evenementen, zoals zomerfestivals, staan dierenbeschermingsorganisaties voor grote financiële
uitdagingen. Ze zijn daarom aangewezen op steun om hun beschermelingen te kunnen blijven verzorgen.

Ook in 2021 is helpen heel eenvoudig: vanaf oktober kun je in de Maxi Zoo winkel of in onze webshop maxizoo.be een nieuwe armband kopen voor jezelf of een dierenvriend. Zo kun jij je steentje bijdragen. Voor elke verkochte armband doneren we € 1,50 aan projecten die zich richten op dierenbescherming en assistentiehonden.

Koop en armband en steun held – haftige honden en dieren in nood

 

Koop een van de nieuwe armbanden in de modieuze kleuren donkerrood en grijsblauw voor € 2,50.
Van elke verkochte armband schenkt Maxi Zoo € 1,50 aan projecten die zich inzetten
voor dierenbescherming en assistentiedieren.

 

Koop en Armband