Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
-10% voor nieuwe klanten Bespaar 5% met Friends
Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
Ein Kitten schläft auf dem Tisch.

Er vallen zoveel interessante dingen te leren over deze lenige, mysterieuze jagers, over hun aard en hun uitzonderlijke lichaam. Het Maxi Zoo-magazine over katten brengt je op de hoogte van het laatste nieuws over de prachtige huistijgers, en toont je met welke voeding en zorgen je kat gezond en fit blijft. In spannende dierenportretten leer je de mooiste rassen en hun bijzondere eigenschappen kennen.

Topthema's van de maand

De gezondheid van je kat

Eine Katze umgreift sanft eine Hand mit ihren Pfoten.

Lees alles over de meest voorkomende kattenziekten, hoe je ze correct kunt identificeren en ernaar kunt handelen.

Kattenrassen

Twee katten zitten naast elkaar en de een kijkt de ander van opzij aan

Elke kat onderscheidt zich door zijn individuele en uiterlijke kenmerken. Daarom hebben ze afhankelijk van het ras ook verschillende opvoeding en verzorging nodig. Hier vind je een verzameling rasportretten met de belangrijkste feiten en tips voor je huiskat.

Kittens en babykatjes

Een baby kat slapend in een deken gewikkeld

Wil je een kitten een thuis geven? Hier vind je handige tips voor je kitten, zodat je helemaal klaar bent voor zijn komst!

Kattenuitrusting

Eine Katze liegt auf dem Rücken.

In ons magazine vind je handige tips, bijvoorbeeld over hoe je je balkon kattenveilig maakt, hoe je je kat kunt laten wennen aan een transportbox of veel doe-het-zelf-instructies voor kattenspeelgoed, krabpalen en kattentipi’s.

 

Kattenverzorging en hygiëne

Eine Katze schnurrt.

Katten zijn erg schone dieren en houden van hygiëne. Hoe je ze kunt helpen met de verzorging van hun lichaam en vacht, en ze bij de dagelijkse hygiëne kunt ondersteunen, lees je hier in de Maxi Zoo-gids.

Kattenvoeding

Eine Katze frisst.

De markt voor kattenvoer is gigantisch. Verschillende fabrikanten bieden verschillende merken en soorten nat- en droogvoer aan. Daarnaast is niet alle kattenvoer gelijk: er is volledig diervoeder en aanvullend diervoeder.

Kattenopvoeding

Een kat ligt op een deken en speelt met zijn hand

Hoe je de lichaamstaal van je kat correct interpreteert, hoe je katten uit het asiel een nieuwe thuis geeft, hoe je een hond en kat samenbrengt en hoe je een schuwe kat leert wennen? Hier vind je nuttige tips en informatie voor een harmonieus samenleven tussen mensen en huistijgers.

Topberichten over katten

Alle kattencategorieën in één oogopslag

Handige tip en katten informatie

Katten informatie over gezondheid

Katten informatie over verzorging en hygiëne

Katten informatie over voeding