Analytische bestanddelen Eiwit 36,2%, vetgehalte 9,4%, ruwe as 8,3%, ruwe celstof 4,5%.
Samenstelling Groenten (bijv. 3% Moringa oleifera,1% Yams, 4% Boerenkool), Insecten (15% Hermetia-larven), Weekdieren en schaaldieren (o.a. 13% garnalen, 5% krill), bacterieel eiwit van corynebacterium glutamicum, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, gist (o.a. 0,15% mannan-oligosachariden, 0,05% bètaglucanen), algen (3% spirulina platensis).
Additieven per kg Vitamine A 20.000 IE, vitamine D3 (E671) 1500 IE, vitamine C (ascorbylmonofosfaat,, calcium-natrium-zout) 150 mg, koper (koper(II)sulfaat, pentahydraat) 3 mg, ijzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 24 mg, jodium (kaliumjodide) 0,3 mg, mangaan (mangaan(II)oxide) 31 mg, zink (zinkoxide) 30 mg; kleurstoffen.