• Winkels
  • Mijn bestellingen
  • Verlanglijst
  • Winkelmandje
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Gratis retour binnen 30 dagen
Lekker en gezond het nieuwe jaar in

Lekker en gezond het nieuwe jaar in!

 

Elk nieuw jaar nemen velen onder ons het voornemen om gezonder te leven. Wij helpen je graag om te ontdekken wat echt belangrijk is als het gaat om gezonde voeding voor je huisdier. Of het nu BARF of graanvrij is – wij hebben het juiste voer voor je huisdier.

Het beste hondenvoer

In de winter en tijdens de feestdagen worden je huisdieren vaak verwend met extra voer. Het resultaat is beetje extra gewicht, wat de gezondheid van je huisdier kan schaden. Of het nu gaat om graanvrije, vetarme, BARF-voeding of supplementen, wij geven je tips voor een gezonde start van het jaar.

Ein Hund frisst.

Interessante weetjes over hondenvoeding

Gezonde voeding voor katten

In de winter en tijdens de feestdagen worden je huisdieren vaak verwend met extra voer. Het resultaat is beetje extra gewicht, wat de gezondheid van je huisdier kan schaden. Of het nu gaat om graanvrije, vetarme voeding of voedingssupplementen, wij geven je tips voor een gezonde start van het jaar.

Eine Katze frisst.

Interessante weetjes over voeding voor katten

Speciale behoeften? Ontdek ons assortiment VET-voeding voor honden en katten.

De gezondheid van je viervoeter is een prioriteit. Ontdek ons uitgebreide assortiment speciale dieetvoeding, verzorgings- en beschermingsproducten en kom meer te weten over hoe je ziekte op de juiste manier kunt voorkomen en hoe je jouw huisdier het beste kunt ondersteunen als het toch ziek wordt.

 

Ontdek nu