Beneful: complete en heerlijke hondenvoeding

1701167

Smakelijk hondenvoer en een portie geluk

Beneful hondenvoer is rijk aan eiwitten zodat de spieren van je hond krachtig en sterk blijven. De toevoeging van vitamine D zorgt voor sterke botten en een gezond gebit. Antioxidanten ondersteunen het immuunsysteem van je hond en het aanwezige ijzer in het voer is een prima ondersteuning van het bloed. Dit zijn allemaal goede redenen om je hond dit hondenvoer voor te schotelen. De houdbaarheidsduur van het voer ligt tussen de 6 en 18 maanden en staat duidelijk op de verpakking aangegeven. Houd je aan de dosering die op de verpakking staat en voorzie jouw hond dagelijks van een gezonde portie geluk.

 

Hoogwaardig droogvoer en sappig blikvoer

Beneful honden is er in twee vormen: droogvoer en blikvoer. Er is voeding voor honden van kleine rassen. De kleine brokvorm is gemakkelijk te kauwen door je hondje voor een optimale opname van voedingsstoffen. Daarnaast heeft het merk ook complete voeding voor volwassen honden van middelgrote en grote rassen. Tevens biedt Beneful ook uitgebalanceerde voeding aan voor volwassen honden van middelgrote rassen. Dit voer is voorzien van 20 procent minder vet en bij uitstek geschikt voor het bereiken van een ideaal gewicht. Ten slotte is er zorgvuldig samengestelde voeding voor honden van 7 jaar en ouder. Daarmee heeft Purina voor iedere hond voldoende keuzeaanbod.

 

Beneful snacks als passende belonging

Wil jij je viervoeter af en toe verwennen of positief gedrag belonen? Met Beneful snacks kies je voor een smaakvolle beloning die ook bijdraagt aan een gezond en sterk gebit. Ze zorgen voor schone tanden en gezond tandvlees. De hapklare snacks zijn daarom ideaal voor het ondersteunen van de mondhygiëne en een prima beloning voor verschillende gelegenheden. Trek er daarom op uit met je hond en leer hem jou te gehoorzamen door dit te stimuleren met lekkere snacks. Neem een kijkje bij het aanbod snacks en maak direct je keuze.