Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
Meer dan 10.000 artikelen
-10% voor nieuwe klanten
Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
Meer dan 10.000 artikelen
  • Winkels
  • Mijn bestellingen
  • Winkelmandje

Ontdek nu de juiste kittenvoeding

Uw kitten is nog geen kat. Kittens hebben speciale voeding nodig.

Kies de juiste voeding voor uw kat

Royal Canin

Royal Canin is onderdeel van Mars Petcare en is een van de wereldwijd toonaangevende bedrijven op het gebied van gezonde voeding voor katten en honden. Naast het merk ROYAL CANIN® behoort buiten Europa ook Eukanuba™, een merk voor high-performancevoeding voor honden, tot het bedrijf Royal Canin.

Royal Canin werd meer dan 50 jaar geleden opgericht door dr. Jean Cathary, een dierenarts uit Frankrijk, en zet zich ervoor in ‘om een betere wereld voor huisdieren te creëren’™, door de kennis van en het onderzoek naar de voeding van katten en honden samen met experts en partners uit de huisdierenbranche continu uit te breiden.

Zo werkt Royal Canin nauw samen met huisdierenexperts, zoals fokkers en dierenartsen, om zowel een optimaal afgestemde voedingsoplossing voor katten en honden als diverse services en monitoring- en diagnosetools te ontwikkelen die helpen om huisdieren beter te begrijpen en te verzorgen.

Royal Canin stelt door een uniek voedingsconcept de behoeften van katten en honden voortdurend centraal in het innovatie- en ontwikkelingsproces. Factoren als leeftijd, levensstijl, grootte, ras, gevoeligheden, maar ook ziektes en het activiteitsniveau worden wetenschappelijk onderzocht en geobserveerd om voedingsconcepten te ontwikkelen die afgestemd zijn op de individuele behoeften van katten en honden. Bovendien streeft het bedrijf er consequent naar om de duurzaamheid te verbeteren, bijvoorbeeld door producten op een verantwoordelijke manier in te kopen, emissies en afval te reduceren en duurzame verpakkingen te gebruiken.

Royal Canin is in meer dan 100 markten actief en heeft op internationaal niveau ca. 7800 medewerkers in dienst, waaronder 500 dierenartsen en voedingswetenschappers. Het bedrijf heeft wereldwijd 16 productievestigingen en 2 pet centers. Verder maken 1 innovatiecentrum en 7 laboratoriumfaciliteiten deel uit van het Mars-netwerk van het bedrijf.

De voeding van Royal Canin is wereldwijd bij dierenspeciaalzaken en dierenartspraktijken verkrijgbaar.