Cesar: voor elke hond wat wils

cesar

Hondenvoer op maat

In het veelzijdige assortiment van Cesar vind je natvoer voor honden van alle leeftijden. Voor de allerkleinsten is er Cesar Puppy. Dit malse vlees in saus is geschikt voor puppy's tot een leeftijd van 12 maanden. Als je viervoeter de puppy-fase eenmaal uit is, ga je over op het voer in de Cesar Junior lijn. Dit voer is speciaal ontwikkeld voor jonge honden tot ongeveer 2 jaar. Heb je een volwassen hond? Dan is de Cesar Adult lijn de juiste keuze. Deze lijn is bedoeld voor honden van 2 tot 8 jaar. Ook de oudere honden worden uiteraard niet vergeten: honden van 8 jaar en ouder kunnen genieten van het voer in de Cesar Senior lijn. Alle lijnen van Cesar bevatten verschillende smaken. Zo zit er altijd wel iets bij dat jouw trouwe metgezel lekker vindt! 

Het voedingsadvies

De juiste hoeveelheid hondenvoer is afhankelijk van het gewicht van je hond, de hoeveelheid beweging die je hond krijgt en het type hondenvoer. Als je voor het Cesar Classic hondenvoer kiest, is het voedingsadvies voor een hond van 5 kilogram bij gemiddelde inspanning bijvoorbeeld 1,25 kuipje per dag. Voor een hond van 10 kilogram zijn dat 2 kuipjes per dag. Het is dus belangrijk om altijd goed het voedingsadvies op de verpakking te lezen! Je kunt het natte voer van Cesar los serveren, maar het is ook mogelijk om het te mengen met droog voer. Je kunt je hond aan het natte voer laten wennen door telkens iets meer natvoer bij het droge voer te voegen. Het voer van Cesar dient op kamertemperatuur te worden geserveerd. Ook is het belangrijk om je hond altijd te voorzien van vers water. 

Voor ieder wat wils

In het assortiment van Cesar kom je voornamelijk natvoer tegen, namelijk vlees met groenten in saus of in gelei. Je kunt kiezen uit de volgende varianten:

  • Cesar Classic: een lekker paté in verschillende vleessoorten.
  • Cesar Primeur: een overheerlijke combinatie van vlees met groenten uit de tuin.
  • Cesar Cuisine: een aantal mini-filets van verschillende vleessoorten in een luxe saus, in combinatie met groente en rijst.
  • Cesar Pouch: maaltijdzakjes van vlees, groenten, vitaminen en mineralen.

Natvoer is echter niet het enige dat Cesar te bieden heeft: je kunt ook bij Cesar terecht voor de lekkere trek. In het assortiment van Cesar vind je namelijk diverse snacks. Deze snoepjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en bevatten vitamine A en E. Je kunt ze als tussendoortje geven of gebruiken als beloningssnoepje bij de training van je hond. 

Ingrediënten

Kwaliteit staat bij Cesar hond op één. Om die reden kiest Cesar voor zijn producten enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Alle soorten Cesar hondenvoer bevatten vlees, groenten en granen. Cesar hondenvoeding bevat geen toegevoegde suikers en geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen.