DentaLife: voor een gezond gebit en frisse adem

PURINA_Dentalife_Logo__1280x670px_E_NR-1538

DentaLife voor honden

PURINA zet met DentaLife in op tandverzorging bij jouw hond. Iedere hond heeft specifieke zorgbehoeften, ook op het gebied van mondhygiëne. DentaLife voor honden maakt dat de tanden van je viervoeter gereinigd worden, gaat tandplak tegen en zorgt voor een frisse adem. Vooral de tanden achterin het gebit zijn moeilijk te bereiken, maar met de DentaLife-sticks wordt dit probleem effectief aangepakt. Juist die tanden zijn gevoelig voor tandplak- en tandsteenvorming en daarom is dit tussendoortje een gezonde keuze voor kleine en grote honden.

 

DentaLife voor katten

Dagelijkse gebitsverzorging is ook voor katten van groot belang. Met DentaLife voor katten kies je uit een veelzijdig aanbod heerlijke kauwsnacks. Ze zijn speciaal ontworpen voor katten en helpen bij het reinigen van ieder kattengebit. Met de snacks geef je vorm aan optimale gebitsverzorging waardoor de mondgezondheid van je kat behouden blijft. Bovendien bereiken de kattensnacks zelfs moeilijk bereikbare tanden. Dit scheelt weer een extra consult bij de dierenarts.

 

DentaLife snacks voor honden en katten

Met DentaLife tandverzorging geef jij je hond of kat een smaakvol cadeau. Het is een uitstekend tussendoortje en goed voor de gebitskwaliteit van je huisdier. De kauwsnacks zijn geschikt voor dagelijks gebruik en een absolute verwennerij. Iedere hond of kat is er dol op waardoor je zeker bent van een vrolijk en gezond huisdier, vooral als het aankomt op de gebitskwaliteit. Bestel daarom lekkere en gezonde DentaLife snacks en ga voor een uitstekende mondhygiëne van je hond of kat.