Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
-10% voor nieuwe klanten Bespaar 5% met Friends
Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen

Donatiebox

Een hart voor alle dieren: draag jij ook een steentje bij?

 

Maxi Zoo is er uit liefde voor alle dieren. En dus zetten we ons het hele jaar door in voor verschillende goede doelen. Want dieren in nood kunnen alle hulp gebruiken.

 

Zelf ook je steentje bijdragen?

 

Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen:

 

Geef een centje extra aan de kassa

 

Het hele jaar door vind je donatieboxen aan de kassa’s van je Maxi Zoo-winkel. Via die boxen zamelen we zoveel mogelijk geld in voor 2 dierenorganisaties. De goede doelen van dit jaar? Dier in de Kou en Aide Aux Animaux.

 

Doneer dierenvoer en -spullen

 

Heb je nog oude dekens waar lekker onder te soezen valt? Een mandje dat te klein is geworden voor je sloeber? Of wil je een dier in nood trakteren op extra lekkere brokjes en snacks?

 

Of je je giften nu koopt in Maxi Zoo of ze van thuis meebrengt: stop ze gerust in de donatiebox aan het servicepunt van je winkel. Je gift komt terecht bij dieren die er de grootste nood aan hebben. Zo doet je vrijgevigheid heel wat staartjes sneller slaan.

 

Doe mee aan inzamelacties voor het goede doel

 

Ook onze medewerkers steken hun favoriete dierenorganisaties graag een hart onder de riem. Ze organiseren inzamelacties in je Maxi Zoo voor een goed doel, of nodigen een hulporganisatie uit om wat spulletjes te komen verkopen in de winkel.

 

Ook meehelpen? Volg de aanwijzingen in de winkel.

 

Doe mee aan onze steunacties

 

Maxi Zoo organiseert regelmatig nationale acties waarvan de opbrengsten rechtstreeks naar goede dierendoelen gaan. We zamelen bijvoorbeeld geld, eten en/of spullen in door vriendschapsbandjes te verkopen, met Kerstmis zoveel mogelijk verkochte wenscadeautjes naar dieren in nood te brengen, enzovoort.

 

Ook je steentje bijdragen? Hou onze folder, nieuwsbrief en socialemediakanalen in de gaten om te zien wanneer jij kunt helpen.