Edgard & Cooper: gezonde dierenvoeding

E&C_Logo_K

Een blije, kwispelende hond is gegarandeerd!


Vers eten is goed eten, vindt Edgard & Cooper. Om die reden barst Edgard & Cooper hondenvoeding van vers vlees, groente en fruit. Hierdoor is dit hondenvoer makkelijk te verteren. In het assortiment vind je drie soorten hondenvoeding: krokante, voedzame brokken, sappige kuipjes natvoer én lekkere snacks om je trouwe metgezel mee te trakteren of te belonen. Edgard & Cooper hondenvoer is geschikt voor honden van alle leeftijden. Piepkleine puppy's kunnen terecht bij de Edgard & Cooper puppylijn, volwassen viervoeters kunnen genieten van de Edgard & Cooper junior lijn en oudere honden zijn welkom bij de senior lijn.

 

Een vijfsterrenmaaltijd voor je kat


Katteneigenaren kunnen het beamen: poezen en katers weten heel goed wat ze willen, ook - en misschien vooral - op het gebied van voeding. Heb je kattenvoer gekocht dat je kat niet op prijs stelt? De kans is groot dat je kat zijn neus ophaalt, demonstratief wegloopt en het voer met geen poot aanraakt. Met Edgard & Cooper kattenvoeding zul je hier geen last van hebben. Dit kattenvoer bevat namelijk veel vers vlees en vis. Dit valt niet alleen goed in de smaak bij je kat, maar is ook nog eens erg gezond. Vers vlees en vis bevat namelijk veel natuurlijke voedingsstoffen en antioxidanten. In het assortiment vind je zowel lekkere brokjes als natvoer. Dit kattenvoer is geschikt voor kittens, volwassen katten en senior katten. De Edgard & Cooper kitten lijn is bedoeld voor katjes tot en met 9 maanden, de volwassen lijn is geschikt voor katten van 9 maanden tot 8 jaar en 8+'ers kunnen genieten van de senior lijn.

 

Het voedingsadvies


De aanbevolen hoeveelheid honden- of kattenvoer is afhankelijk van de leeftijd en het gewicht van je huisdier, evenals het type voeding en de mate van beweging die je huisdier krijgt. Op de verpakking lees je hier meer over. Edgard & Cooper hondenvoer en kattenvoer zijn ook geschikt voor honden en katten met allergieën of speciale dieetrestricties. Zo bevat het assortiment bijvoorbeeld voer zonder granen en calorie-arm voer. Gebruik je het Edgard & Cooper kattenvoer of hondenvoer voor het eerst? Controleer dan altijd voor de zekerheid de ingrediëntenlijst voordat je het voer voor het eerst aan je huisdier serveert.