Eukanuba voor gezonde honden en katten

eukanuba

Eukanuba hondenvoeding

Veel honden zijn dol op het droogvoer van dit merk, dat ook fokkers graag gebruiken. Het is lekker, maar zorgt ook voor een goede spijsvertering en vermindert tandsteenvorming. Heb je een pup? Met Eukanuba voor puppy’s geef je je kleintje prima hondenvoer. Er zijn brokken voor alle pups of speciaal voor puppy’s van kleine, middelgrote of grote rassen. Want een teckel-puppy heeft natuurlijk een veel kleinere bek en tandjes dan een labrador-pup. Is je hond tussen de 1 en 2 jaar? Dan kan je hem of haar Eukanuba junior geven. Voor volwassen honden is er Eukanuba hondenvoer voor kleine tot grote honden van alle rassen. Je geeft natuurlijk andere brokken aan een chihuahua dan aan een rottweiler.

Speciaal voer

In het assortiment van Eukanuba hondenvoer zijn ook brokken speciaal voor bepaalde rassen, zoals teckels, golden retrievers en Duitse herders. Voor honden met overgewicht, gevoelige spijsvertering, gevoelige gewrichten of gesteriliseerde honden is er een aangepast product van Eukanuba Daily care. Dat geeft precies de ondersteuning waar het nodig is. Dit droogvoer is verkrijgbaar in verschillende smaken als kip, lam en zalm.

Eukanuba voor katten

Veel katten zien Eukanuba kattenvoer graag in hun etensbakje. Het is lekker en gezond. Heb je een kitten? Eukanuba Kitten is speciaal voor jouw kleintje. Ook aan de oudere kat vanaf 7 jaar is gedacht met Eukanuba Senior kattenvoeding. Voor volwassen katten is er Eukanuba Adult met smakelijke kip. Eukanuba kattenvoeding heeft ook producten voor volwassen katten die kampen met gezondheidskwaaltjes als overgewicht, haarballen of gevoelige darmen. Eukanuba kattenvoeding helpt de tandjes van je kat sterk te houden. Dankzij de visolie en omega-6 en omega-3-vetzuren heeft hij of zij een glanzende, gezonde vacht.

Voedingsadvies voor je kat of hond

Kijk altijd op de verpakking voor de aanbevolen hoeveelheid voer. Dit verschilt per product, maar ook per hond of kat. Dan geef je je actieve huisdier nooit te weinig voer. Maar wat minder actieve dieren krijgen dan ook niet te veel. Je huisdier wordt dus minder snel te dik. Zorg verder dat er altijd voldoende vers water klaar staat.

Ingrediënten

Eukanuba kattenvoer bevat onder meer het antioxidant vitamine E dat je kat ondersteunt bij de ontwikkeling van de natuurlijke weerstand. Ook stimuleert deze vitamine zijn of haar immuunsysteem. Verder zijn er calcium en andere mineralen aan toegevoegd die belangrijk zijn voor sterke botten en tanden. Het hondenvoer van dit populaire merk bevat onder meer hoogwaardige dierlijke eiwitten, vezels, vetten, koolhydraten en onmisbare vitamines en mineralen om je hond fit en gezond te houden. De gehaltes zijn aangepast aan de grootte en levensfase van je hond.