Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
-10% voor nieuwe klanten Bespaar 5% met Friends
Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen

Over ons

Uit liefde voor dieren…
Maxi Zoo maakt deel uit van de Fressnapf Group, de Europese marktleider in producten voor huisdieren. Verspreid over Europa heeft Fressnapf Group meer dan 2.000 winkels, waarvan 56 in België.

 

Bij Maxi Zoo vind je een uitgebreid gamma producten voor je huisdier, zowel van exclusieve merken als SELECT GOLD en REAL NATURE als van gekende nationale merken. Maar ook voor vakkundig en persoonlijk advies ben je bij ons aan het juiste adres. Dat maakt van Maxi Zoo dé specialist in dierenvoeding en –accessoires.

 

 

Het Maxi Zoo concept
Een gelukkig dier betekent een gelukkig baasje, daar zijn we bij Maxi Zoo rotsvast van overtuigd. Daarom zijn onze winkels helemaal gewijd aan het welzijn van je trouwe compagnon.

 

Of je nu op zoek bent naar lekkere en gezonde voeding of snacks, de allerleukste speeltjes, een knusse slaapplek, verzorgingsproducten of accessoires als penningen en jasjes: onze medewerkers helpen je om de juiste keuze te maken.

 

Je vindt bij Maxi Zoo een brede waaier aan merken terug en elk product wordt met de grootste zorg uitgezocht. Zeker wanneer het om voeding gaat, waken we streng over de kwaliteit. Enkel het allerbeste is goed genoeg voor je huisdier!

 

In al onze winkels worden baasjes én beestjes met open armen ontvangen. Leuke extraatjes maken jullie bezoek zo aangenaam mogelijk. Er is een weegschaal zodat je het gewicht van je huisdier nauwgezet kan opvolgen, we serveren proevertjes voor de viervoeters die meekomen en in ons “Picknick Pauze”-Station kunnen jullie samen een ontspannende shop-pauze inlassen. Halsbanden en harnasjes mogen gepast worden, penningen kan je ter plaatse onmiddellijk laten graveren.

 

In onze XXL-vestigingen beschikken we over een grotere oppervlakte en dus over een nog uitgebreider assortiment: van aquaria en draadkooien tot hokken voor knaagdieren of krabmeubels. Bovendien kan je hier ook terecht voor kleine knaagdieren, konijnen en vissen. Ze worden verzorgd door een gespecialiseerd team dat je met raad en daad bijstaat tijdens je aankoop.