Onze services

Wij staan klaar om jou te helpen!

Maxi Zoo is meer dan enkel een dierenspeciaalzaak. Door middel van ons professioneel advies helpen wij jou als baasje door de verschillnde fases van jouw pluizige vriend heen. Zo vind je precies wat je kat, hond, knaagdier, vis of vogel nodig heeft.

Iets aanschaffen voor je huisdier is niet altijd gemakkelijk. Je kan hopen dat hij zijn speeltjes en snacks wel leuk vindt, maar je kan ook je huisdier meenemen naar onze winkel. Zo hoef je jouw lieveling niet alleen thuis te laten én kunnen jullie samen de producten verkennen!

Hoewel veel personen hun hond meenemen naar onze winkels, kregen we dit jaar ook al katten, papegaaien en microvarkentjes over de vloer!

Je kent het allemaal wel. Je wilt van voeding overschakelen, je huisdier zijn nagels knippen of hem beschermen tegen warme temperaturen.

Maar hoe doe je dit nu allemaal? Kom langs in onze winkels en onze medewerkers helpen je graag verder om deze obstakels te overwinnen.

Verder houden we ook om de maand adviesdagen. Deze gaan van voedingstips tot verzorginstips. Verder vind je ook online heel wat info op onze tips & tricks pagina. Wil je op de hoogte blijven van onze adviesdagen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Maxi Zoo steunt op regelmatige basis goede doelen. Verder vind je aan de kassa ook een donatiebox. Hierin kan je kleingeld doneren die naar een overkoepelende organisatie gaat. Om organisaties in de buurt te steunen, staat ook in elke winkel een asielbox. Hierin kunnen klanten voeding en andere spulletjes doneren die naar een lokaal goed doel gaat.

Heb jij dus voeding die je huisdier toch niet zo goed vond? Of dekentjes die hij niet meer gebruikt? Dan kan je deze doneren in onze asielbox. Zo kan ook jij een steentje bijdragen in dit verhaal!

Is jouw huisdier in topvorm?

Bij Maxi Zoo zetten wij de gezondheid van je huisdier op de bovenste plek. Daarom hebben wij ook een weegschaal in onze winkel. Zo kan je nagaan of je huisdier een gezond gewicht heeft en hoe je dit anders het beste aanpakt. Weet je zelf niet waar te beginnen?

Onze medewerkers staan je graag bij zodat je een antwoord krijgt op al je vragen!

Bezoek ons snackeiland!

Je wilt natuurlijk variatie bieden aan je huisdier, maar wil hier geen verschillende zakjes voor hoeven aan te schaffen. Bezoek dan ons snackeiland! Hier kies je zelf hoeveel en welke snacks je mee naar huis neemt. Bovendien besparen we op plastic verpakkingen en dragen we zo samen ons steentje bij aan het milieu!

Even bijtanken!

Van winkelen krijg je natuurlijk dorst en dit is voor je huisdier net hetzelfde. Bezoek daarom snel even onze voederstand. Waar hij kan genieten van enkele heerlijke brokken en verfrissende slokken water. Zo blijft het winkelen voor jullie allebei een fijn uitstapje.

Klaar met winkelen? Wij helpen een handje!

Is het moeilijk om met je boodschappen tot aan de auto te sleuren? Wij helpen je met plezier even in te laden. Verder bieden we ook altijd aan onze winkels een gratis parking aan.

Om onze trouwe klanten te belonen, kan je sparen op een stempelkaart. Hierbij krijg je per aankoopschijf van minimum €10 een stempel op je kaart. Heb je 20 stempels verzameld? Dan ontvang je een bon van €5.

Meer informatie over onze spaarkaart kan je hier terugvinden.

Elke maand brengen wij een nieuwe folder uit. Zo kan je optimaal jouw lieveling verwennen. Deze folder wordt in de bus bezorgd. Heb je onze folder niet ontvangen? Geen nood! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je krijgt automatisch een mailtje wanneer je hem op de website kan bekijken. Zo loop je geen enkele korting mis!

Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte dierenliefhebber? Geef hem of haar dan een cadeaukaart van Maxi Zoo. Deze zijn een jaar geldig en je kan zelf het budget kiezen dat je erop zet. Je kan dan steeds je kaart afgeven en zo het hele budget in verschillende aankopen gebruiken.