Pedigree: hondenvoeding voor gezondheid

Pedigree

Pedigree voor honden

Pedigree biedt droge en natte voeding, gebitsverzorging en heerlijke snacks voor honden. Deze voeding bevat alle voedingsmiddelen die jouw hond nodig heeft en is juist uitgebalanceerd. Pedigree hondenvoer is er voor zowel jonge (Pedigree puppy) als oudere honden (Pedigree senior). Ook Pedigree junior en Pedigree adult vind je terug in het assortiment. Pedigree hondenvoer is geschikt voor alle hondenrassen (groot en klein). Belangrijk om te weten is dat grotere honden minder oud worden dan kleinere honden en dus sneller als senior beschouwd worden. Het is dan ook noodzakelijk de voeding hieraan aan te passen.

Voedingsadvies voor de hond

De ideale balans voor hondenvoeding is 50 % natte voeding en 50 % droge voeding. Deze vul je aan met gebitsverzorgende producten en eventueel een Pedigree hondensnack. Hou er rekening mee dat je deze laatste 2 producten wel bij de totale calorie-inname per dag moet rekenen. Zo voorkom je dat je hond te veel gaat wegen. Gebitsverzorgende producten, bijvoorbeeld Pedigree dentastix, zijn essentieel om tandplak en tandsteen tegen te gaan. 4 op 5 honden kunnen na 3 jaar namelijk tandvleesproblemen hebben.

Snacks mogen maximaal 10 % van de voeding omvatten.

Pedigree assortiment

Dit merk laat je toe om de juiste voeding aan je hond te geven, rekening houdend met zijn of haar leeftijd, grootte en nodige voedingsstoffen. Zo geef je niet dezelfde voeding aan een puppy als aan een volwassen hond. Pedigree heeft daarom een assortiment voor puppy, junior, adult en senior.

Ingrediënten

Pedigree hondenvoeding bevat heel wat voedingssupplementen om je hond een volwaardige maaltijd te bieden en van alle voedingsstoffen te voorzien.

  • Calcium en fosfor: voor gezonde en stevige botten
  • Vezels: voor een goede spijsvertering
  • Zonnebloemolie: voor een gezonde huid en vacht
  • Vitamine E: voor een sterk afweersysteem