Real nature voor katten

Ontdek het gamma van REAL NATURE - Gezonde voeding voor katten!

REAL NATURE WILDERNESS

Deze voeding biedt een geoptimaliseerd, graanvrij dieet gemodelleerd naar de voorouder van jouw kat. Lees meer over het concept en de WILDERNESS-producten.

Ontdek REAL NATURE Wilderness!

REAL NATURE

Hier vind je de beste eiwitten en waardevolle koolhydraten - zacht geproduceerd. Vind hier het juiste product voor jouw kleine tijger.

Ontdek REAL NATURE!

REAL NATURE WILDERNESS voor katten

Met REAL NATURE WILDERNESS beslist u over een bijzonder soortspecifiek, graanvrij dieet. REAL NATURE WILDNESS droog- en natvoer voor katten is gebaseerd op de natuurlijke voedselvoorziening van de wilde kat als de voorouder van de huiskat. Deze heeft een hoog vleesgehalte. Maar door hun jacht namen ze indirect ook plantaardige componenten zoals fruit, groenten en kruiden op. De recepten zijn natuurlijk in de geselecteerde grondstoffen en vrij van kunstmatige kleuren en smaken.

Voor de verschillende behoeften van kittens, volwassenen en oudere katten biedt REAL NATURE WILDERNESS een optimaal en uitgebreid assortiment.

  • Soort passend dieet naar het model van de wilde kat
  • Met een hoog vleesgehalte
  • Bevat fruit, groenten en kruiden
  • Uitsluitend graanvrije recepten
  • Zonder kunstmatige kleuren en smaken
  • Aangepast aan de levensfasen van de kat

REAL NATURE WILDERNESS droogvoer voor katten

Afhankelijk van het gekozen product loopt het percentage dierlijke bestanddelen in REAL NATURE WILDERNESS droogvoer op tot 75%. Dierlijk eiwit is erg waardevol voor uw kat, omdat het de belangrijkste bron van biologisch nuttige aminozuren is. Met andere woorden, uw kat krijgt precies wat zij nodig heeft. Daarnaast bieden de recepten natuurlijke supplementen van bessen en planten, die de wilde kat in het wild opneemt door haar jachtinstinct.

REAL NATURE WILDERNESS natvoer voor katten

Met een vlees- / visgehalte van maximaal 99%, biedt de REAL NATURE WILDERNESS natvoer voor kattendierlijke eiwitten in een bijzonder hoge en diervriendelijke concentratie. Naast een heleboel goede bronnen van eiwitten zoals vlees, hart en lever, bevat de REAL NATURE WILDERNESS natvoer ook vleesbouillon en zalmolie als een bron van noodzakelijke vetzuren.

REAL NATURE WILDERNESS Snacks voor katten

REAL NATURE WILD SNACK SNACKS zijn de natuurlijke, soortspecifieke beloning voor elke gelegenheid. Het assortiment bestaat uit twee snacklijnen: VLEES FLAKES en FISH SNACK. Zo bied je jouw kat veel afwisseling in de speciale REAL NATURE WILDERNESS-kwaliteit.

REAL NATURE voor katten

ECHTE NATUUR Hoogwaardig natvoer voor katten geeft het beste van de natuur door aan uw huisdier. REAL NATURE combineert hoogwaardige dierlijke eiwitten, de beste koolhydraten en zorgvuldig geselecteerde kruidencomponenten. De productiemethoden gebruikt voor REAL NATURE worden gekenmerkt door een bijzonder zachte voorbereiding om de best mogelijke kwaliteit, smaak en voedingsstoffen te verkrijgen. De eiwitwaarde en verteerbaarheid is daardoor bijzonder hoog. Natuurlijk zijn er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, kunstmatige antioxidanten, conserveermiddelen of toegevoegde suikers in deze bereiding.

Voor de verschillende behoeften van kittens, volwassenen en oudere katten biedt REAL NATURE optimaal afgestemde kitten- en volwassen en senior formules. Het natvoer biedt ook gereduceerde calorie- en vetlichtformules voor volwassen katten die kampen met overgewicht.

REAL NATURE natvoer voor katten

De REAL NATURE kattenvoer bevat verschillende bronnen van dierlijke eiwitten, hoogwaardige plantaardige componenten, zoals volkoren pasta en waardevolle oliën waarvan de essentiële omega-6-vetzuren kunnen bijdragen aan de gezondheid van de huid en de vacht. De ingrediënten worden koud in het blik gegoten en slechts één keer verwarmd. Dit zachte proces behoudt grotendeels de voedingsstoffen van de geselecteerde ingrediënten. Deze lijn bevat puur vlees in de beste saus, vlees in gelei en de beste paté.