Royal Canin: voeding voor honden en katten

Royal-Canin-nieuw-logo-1

Royal Canin is een Frans bedrijf en in 1986 opgericht door een dierenarts. Het merk ontwikkelt voeding op maat zodat honden en katten te allen tijde gezond kunnen leven. Royal Canin richt de aandacht op de behoefte van elke hond of kat. Op die manier straalt je huisdier pas echt. Naast kennis en innovatie is ook duurzaamheid een belangrijke waarde van het bedrijf. Respect voor dieren, mensen én de planeet staat in alles centraal. Ten slotte maken ook productveiligheid en voedingskwaliteit onderdeel uit van wat Royal Canin belangrijk vindt.

Royal Canin hondenvoeding afgestemd op de gezondheidsbehoeften van je hond

Royal Canin heeft voor iedere hond de juiste hondenvoeding in huis. Royal Canin hondenvoer is namelijk onderverdeeld in Royal Canin Puppy voor puppy's, Royal Canin Junior voor honden om en nabij de 1 jaar oud én Royal Canin voer voor volwassen honden. Het is daarom een prettige wetenschap dat Royal Canin voer heeft voor ieder hondenras. Kies bijvoorbeeld voor Royal Canin chihuahua voor je chihuahua.

Naast droogvoer heeft Royal Canin ook natvoer. Van droogvoer heeft je hond minder nodig én het is goed voor de tanden. Natvoer daarentegen is gunstig vanwege het extra vocht. Een goede afwisseling tussen nat- en droogvoer draagt bij aan een gezond voedingspatroon. Beiden zitten boordevol voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

Kampt je hond met een allergie of moet hij op dieet? Voor honden met een vastgesteld gezondheidsprobleem heeft Royal Canin een passend aanbod voeding zoals dieet- of allergievoer. Kortom: Royal Canin hondenvoeding is volledig afgestemd op de behoeften van jouw hond ongeacht grootte, ras, leeftijd of levensstijl.

Royal Canin kattenvoer: lekkere en evenwichtige voeding

Een gezonde kat in elke fase van zijn of haar leven is iets wat jij als baasje belangrijk vindt. Royal Canin heeft gelukkig het juiste aanbod Royal Canin kattenvoer in huis voor een gezonde kat. Royal Canin Kitten voer is er voor de eerste weken en maanden van je kat. Zodra je kat wat ouder wordt, kan je overstappen op Royal Canin kattenvoeding voor de volwassen kat. Daarnaast heeft Royal Canin ook voer voor de oudere én senior kat. Royal Canin heeft tevens voeding voor raskatten zoals de Ragdoll, Maine Coon en de Noorse Boskat. Is aangepaste voeding of dieetvoer noodzakelijk? Ook hier heeft het Franse bedrijf een oplossing voor. Voor elke leeftijd, ras of levensfase is er voer op maat verkrijgbaar. En natuurlijk is er genoeg keuze uit zowel droog als nat voer én gezonde en lekkere snacks als tussendoortje.

Royal Canin voedingswijzer voor een gezond en gebalanceerd voedingspatroon

Natuurlijk geef je je hond of kat graag de juiste hoeveelheid voeding. Het is voor jou als baasje echter niet altijd direct duidelijk hoeveel droog of nat voer je dier nodig heeft. Royal Canin heeft een handige voedingswijzer ontwikkeld die het gemakkelijk maakt om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid aan je huisdier te geven. Houd er rekening mee dat je tussendoortjes zoals snacks aftrekt van de aanbevolen hoeveelheid honden- of kattenvoer. Droge voeding van Royal Canin combineer je met natte voeding van Royal Canin voor een gebalanceerd vochtgehalte en is tevens goed voor de spijsvertering en darmflora van je hond of kat.

Ingrediënten in honden- en kattenvoer

Royal Canin kattenvoeding en hondenvoeding is zo samengesteld dat je kat of hond altijd de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt voor een gezond gewicht. Soms is het nodig dat je huisdier hierin extra wordt ondersteund en dit kan met Royal Canin voedingssupplementen. Je doet er goed aan dit te overleggen met je dierenarts om op die manier je hond of kat het beste te geven voor een fijn en onbezorgd leven!