Sera kwaliteitsproducten voor je aquarium

Schermafbeelding 2020-06-02 om 12.28.47

Wat is Sera

Met de juiste verzorging heb je lang plezier van het aquarium en de bewoners. Het Duitse merk Sera heeft werkelijk alles wat je nodig hebt: van allerlei soorten visvoer tot filters en pompen. Al bijna 50 jaar levert Sera hoogwaardige en innovatieve producten aan de aquariumliefhebber.

Een Sera aquarium en meer

Met een Sera aquarium weet je zeker dat je kwaliteit koopt. Dat geldt ook voor alle andere producten die nodig zijn voor de optimale huisvesting en verzorging van je zoetwatervissen of zoutwatervissen. Wat je ook zoekt voor je aquarium bij Sera vind je het. Dit merk heeft niet alleen het juiste vissenvoer, maar ook benodigdheden voor bijvoorbeeld het testen en verbeteren van waterwaardes en het verzorgen van aquariumplanten. Natuurlijk zijn er ook producten voor het decoreren van je aquarium naar eigen smaak, zoals natuursteen in verschillende kleuren en fraai gevormde wortels. Al deze producten heb je nodig voor zowel een zeewateraquarium als een zoetwateraquarium. Op die manier blijven je dieren mooi en gezond en je aquarium netjes en schoon.

Het uitgebreide assortiment van Sera

Sera heeft een zeer ruim aanbod van producten op het gebied van siervissen. Er is visvoer voor zowel zoetwater- als zoutwatervissen verkrijgbaar, van standaard hoofdvoer voor gezonde groei, vitaliteit en weerstand tot uitgebalanceerd groeivoer voor kleine of juiste grotere vissoorten. Voor het mooi houden van gekleurde vissen is er speciaal kleurvoer voor een natuurlijke kleurontwikkeling. Zwemmen er goudvissen of andere koudwatervissen in je aquarium rond? Ook daar heeft Sera speciaal voer voor. Heerst er een ziekte in het vissenverblijf? Gebruik dan een van de speciale geneesmiddelen en je bent snel van het probleem af. 

Waterkwaliteit in je aquarium

Daarnaast heeft Sera producten voor het onderhouden van je aquarium. Bijvoorbeeld filters voor de juiste waterwaardes en waterbehandelingsmiddelen die stress tijdens het verversen van water verminderen. Bij Sera vind je ook producten die handig zijn voor het analyseren en behandelen van het water in je aquarium en het verbeteren van waterwaardes en de kwaliteit van het water. Met bijvoorbeeld de Sera aqua-test bepaal je snel de pH-waarde, de carbonaathardheid, de totale hardheid en de nitrietwaarde, wat zowel voor zoetwater als zoutwater belangrijk is. Ook voor het verwijderen van algen en het verzorgen van planten en de bodemgrond heeft dit merk geschikte producten van hoge kwaliteit. Verder ben je bij Sera aan het goede adres voor alle nodige techniek voor in het vissenverblijf. Denk daarbij aan allerlei buiten- en binnenfilters, slangen, pompen en ledverlichting.