Sheba: voer voor katten met smaak

Sheba

Sheba voor katten

Sheba kattenvoeding is voor volwassen katten waarbij alle rassen mogen meesmullen met de natte voeding van dit merk, dat al meer dan 30 jaar bestaat. De producten van Sheba voor katten zitten vol hoogwaardige ingrediënten. Voor katten die houden van wat steviger voer, zijn er allerlei patés. Voor liefhebbers van een sausje over het eten zijn er zakjes Sheba Selection met saus of gelei. Ook zit er bouillon met stukjes vis of kip en groente in het ruime assortiment.

Voedingsadvies voor de kat

Het is goed voor katten om naast natvoer ook droge brokjes te eten. Geef je kat voor elke portie van 37,5 gram ongeveer 10 gram minder droogvoer. Of serveer je kat elke dag twee kuipjes van 85 gram plus nog circa 15 gram droogvoer. Dit advies geldt voor volwassen katten van vier kilo. Kijk altijd op de verpakking voor de aanbevolen hoeveelheid voer. Geef je kat geen eten rechtstreeks uit de koelkast, maar laat het eerst op kamertemperatuur komen. Let er verder op dat er altijd voldoende vers water in het drinkbakje van je kat zit.

Sheba kattenvoer

Sommige katten houden van wat steviger voer. Voor hen is Sheba Paté heel geschikt. Het product is verkrijgbaar in kuipjes van 85 gram en in verschillende smaken, van zalm tot kalf en kip. Houdt je kat meer van stukjes in saus of gelei? Dan zal hij of zij het bekje aflikken bij het kattenvoer van Sheba Selection. Met smaken als rundvlees, lamsvlees, kip, eend en kalkoen zit er altijd wel iets bij wat je fijnproever lust. Deze Sheba voeding is te koop in praktische kuipjes of zakjes van 85 gram. Is je kat een kleine eter? Of geef je je huisdier liever meerdere keren per dag een verse portie? Dan zijn de zakjes van 50 gram ideaal. Of zakjes Perfect Portions, die bevatten slechts 37,5 gram. 

Lust je kat af en toe wel een tussendoortje? Maar moet dat wel een gezonde snack zijn? Geef je dier dan een beetje uit een kuipje Sheba Luxe. Dit zijn zachte mini-filets van kip of vis.

Ingrediënten

De producten van dit merk bevatten geen kunstmatige additieven. Vaak zijn vitamines, mineralen, graan en/of plantaardige eiwitextracten aan het vlees toegevoegd.