Versele-Laga: kwalitatieve voedings- en verzorgingsproducten voor huisdieren

Familie-Versele

Versele-Laga Opti Life hondenvoeding voor iedere levensfase

Met meer dan 85 jaar expertise in dierenvoeding kun je altijd rekenen op een kwalitatief aanbod Versele-Laga Opti Life hondenvoer. Er is smaakvol hondenvoer verkrijgbaar voor zowel kleine als grote honden. Naast speenvoeding voor pups is er ook Versele-Laga Opti Life puppy voeding te koop voor de eerste levensfase van je hond. De evenwichtige puppyvoeding voor kleine en grote rassen zorgt ervoor dat hij altijd de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

 

Verder koop je bij het merk ook Versele-Laga Opti Life junior, adult en senior hondenvoer. Op die manier biedt het Belgische bedrijf voor iedere hondeneigenaar wat wils.

 

Versele-Laga Opti Life kattenvoeding: voor de echte fijnproevers

Katten zijn echte fijnproevers en weten precies wat ze wel of niet lekker vinden. Gelukkig heb je keuze uit een veelzijdig assortiment Versele-Laga Opti Life kattenvoer. Kies uit heerlijke smaken en veel variatie. Voor iedere levensfase van je harige viervoeter is er kattenvoer verkrijgbaar. De volledige kattenvoeding is voorzien van alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft om in topconditie te blijven.

 

Versele-Laga Opti Life voor knaagdieren

De band met knaagdieren is bijzonder en dit wil je graag zo houden. Daarom besteed je aandacht en zorg aan goede voeding. Met Versele-Laga knaagdieren voeding weet je zeker dat een muis, hamster, rat of cavia alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Verder heeft dit merk ook allerlei soorten voer voor bijvoorbeeld konijnen, eekhoorns en fretten. Een goede reden om het aanbod nader te bekijken.

 

Versele-Laga Opti Life voor vogels

Vogels zijn er in allerlei soorten en maten en zijn zeer gevoelige beestjes. Goede voeding houdt vogels sterk en gezond en daar draagt Versele-Laga Opti Life graag haar steentje aan bij. Neem daarom een kijkje bij het aanbod Versele-Laga Opti Life voor vogels en bekijk onder andere vogelvoer en lekkernijen voor kanaries, parkieten en papegaaien. Op die manier krijgen binnen- en buitenvogels de juiste voedingsstoffen binnen.

 

Versele-Laga Opti Life voor vissen en andere dieren

Heb je een mooie vijver in de tuin met vijvervissen of Koi-karpers? Ze verdienen het allerbeste qua voer en leefgebied. Met het aanbod Versele-Laga voor vissen draag je hier op verantwoorde wijze zorg voor en geef jij je vissen wat ze nodig hebben. Ook voor schildpadden, herten, lama's en alpaca's heeft dit Belgische bedrijf de juiste voeding en verzorgingsproducten in huis.