Vitakraft: Het allerbeste voor je trouwe viervoeter

vitakraft

Een breed assortiment aan hondenvoeding


Om je hond gezond en vrolijk te houden, heeft hij een gevarieerde, voedzame maaltijd nodig. Vitakraft hondenvoeding bevat alle voedingsstoffen die je viervoeter nodig heeft om gezond te blijven. De hondenvoeding van Vitakraft is aangepast aan de levensfase en het gewicht van je hond. In het assortiment vind je vier verschillende lijnen, die zich allemaal richten op één specifieke levensfase: Vitakraft Puppy (voor puppy's), Vitakraft Junior (voor jonge honden), Vitakraft Adult (voor volwassen honden) en Vitakraft Senior (voor oudere honden). Binnen deze categorieën kun je aan de hand van het gewicht van je hond kiezen voor Mini, Medium of Maxi producten. Ook kun je in het assortiment van Vitakraft hondenvoer vinden dat volledig is afgestemd op bepaalde hondenrassen. Zo is Vitakraft chihuahua - zoals de naam al doet vermoeden - speciaal ontwikkeld voor chihuahua's.

 

Kattenvoeding in alle soorten en maten


Ook op het gebied van kattenvoeding valt er genoeg te kiezen. Het Vitakraft kattenvoer kan worden onderverdeeld in twee verschillende lijnen. De Vitakraft kitten lijn is speciaal ontwikkeld voor kittens tot de leeftijd van 1 jaar. Deze voeding bestaat uit kleinere stukjes, zodat je kitten dit gemakkelijk kan eten. Naast de kittenvoeding is er de Poésie lijn. Deze lijn bestaat uit natte voeding in saus of in een mousse vorm. Kan je kleine tijger geen genoeg krijgen van die overheerlijke saus? Poésie Déli Sauce bevat extra veel saus - een echte traktatie dus! De Poésie lijn bevat zowel producten voor jonge katten als voor volwassen katten. Wil je je huisdier af en toe vertroetelen met iets lekkers? Voor de echte lekkerbekken zijn er verschillende sappige kattensnacks verkrijgbaar.

 

Het voedingsadvies


Om onder- of overgewicht zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk om je huisdier de juiste hoeveelheid voer te geven. De juiste hoeveelheid is afhankelijk van het type voeding, het gewicht van je huisdier, en zijn of haar leeftijd. Op de verpakking van je Vitakraft kattenvoeding of hondenvoeding vind je hier meer informatie over. Gebruik je op dit moment een ander merk, maar wil je graag overstappen op de voeding van Vitakraft? Om je huisdier aan de nieuwe voeding te laten wennen, is het slim het oude voer eerst een week met het nieuwe voer te mengen.

 

De ingrediënten


De Vitakraft voeding bestaat voor zowel honden als katten voornamelijk uit vlees, zoals kalkoen, kip of kalfsvlees. Dit wordt gecombineerd met heerlijke groenten, vis en rijst. Een echt vijf sterren menu dus!