Whiskas: de voedingsbehoeften van katten

whiskas

Voor elke kat de perfecte kattenvoeding

Whiskas kattenvoer heeft producten voor kittens van 2 tot 12 maanden, voor katten vanaf een jaar en voor katten vanaf 7 jaar.

De eerste 5 maanden groeit een kitten 100 gram per week. Producten uit het assortiment Whiskas Kitten zijn afgestemd op de groei van je kitten. De maaltijdzakjes voor kittens bevatten kattenvoer met alle voedingsstoffen die jouw kitten nodig heeft om volwaardig te groeien.

Na een jaar is jouw kitten met het kattenvoer van Whiskas junior uitgegroeid tot een volwassen kat. Een volwassen kat heeft andere voeding nodig dan een kitten. Met Whiskas adult geef jij je kat een volledige maaltijd die zij op deze leeftijd nodig heeft.

Vanaf 7 jaar heeft je kat extra voedingsstoffen nodig voor hun organen en een mooie vacht. Met Whiskas senior geef je je oudere kat alles wat ze nodig heeft.

Het assortiment bevat de volgende producten:

Droge voeding

Voor kittens en katten ouder dan 7 jaar zijn er droge brokjes in de smaak kip. Volwassen katten genieten van droge brokjes in de smaken kip, rund en tonijn.

Natte voeding

Kittens groeien gezond op met Classic Selectie in Saus, Gelei en in Saus met Groenten. Volwassen katten hebben de keuze uit Vis Selectie in Gelei, Mix selectie in Saus, Pate uit blik met Tonijn, Zeevis, Rund, Hart en Kip, Saus uit blik met Kip en Rund of Gelei met Eend, Tonijn, Kalkoen en Kip. Voor oudere katten daarentegen zijn er maaltijdzakjes Mix selectie in Saus en Gelei en Classic selectie in Saus.

Snacks

  • Trio Crunchy Treats Gevogelte Selectie en Mixed Grill selectie
  • Temptations Zeevruchten, Kip-Kaas, Rund en Zalm
  • Crunch
  • Dentabites Kip en Zalm
  • Anti hairball
  • Healthy Coat
  • Immune Support
  • Sticks Kip, Rund en Zalm

Kattenmelk

Whiskas Catmilk bevat extra calcium voor gezonde botten.

Voedingsadvies

Het dagmenu voor je kitten is een mix van maaltijdzakjes en droogvoer. Kittens jonger dan 3 maanden eten dagelijks anderhalf maaltijdzakje+25 gram droogvoer. Kittens tussen de 4 en 5 maanden hebben voldoende aan 2 maaltijdzakjes per dag en 20 gram droogvoer. Vanaf 6 maanden eet je kitten elke dag 2 maaltijdzakjes en 30 gram brokjes. Een volwassen kat eet 1/3 deel van een blik en 25 gram droge brokken per dag. Een oudere kat eet daarentegen 2 maaltijdzakjes en 15 gram brokjes per dag.

Whiskas Pouch:

Deze producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Voor de volwassen kat kun je kiezen uit Casserole Gevogelte en Vis Selectie in Gelei en Classic en Mix Selectie in Gelei. Voor kittens is de Casserole Visselectie in Gelei ontwikkeld. De oudere kat smult van de Senior Casserole Classic Selectie.

Whiskas Katten met extra ingrediënten

Healthy Coat van Whiskas zorgt voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
Immune Support bevat de vitamines omega 3 en omega 6 om je kat gezond te houden.