Banners-1500x700-mei

Samen naar een nieuw leven

Ontdek onze folder

Wij blijven voor jou en jouw huisdier als essentiële winkel geopend. De standaard maatregelen blijven we hanteren maar het winkelen op afspraak is niet van toepassing.

Ontdek ons aanbod voor:

Maxi Zoo, een dierenwinkel uit liefde voor dieren

Maxi Zoo (voorheen Zoomart) is gepassioneerd door dieren en jouw partner om je te ondersteunen met uitgebreid advies over je huisdier. Ons motto: een gelukkig huisdier betekent een gelukkig baasje.

Veel leesplezier op onze website en kom zeker ook eens langs in onze één van onze dierenwinkels. Dankzij ons uitgebreid netwerk dierenspeciaalzaken, vind je altijd een dierenwinkel in je buurt. In onze Maxi Zoo dierenwinkels staan onze gepassioneerde medewerkers te popelen om jou te adviseren. Zij zijn perfect op de hoogte van de allernieuwste trends op het vlak van dierenvoeding en -verzorging.

Een dierenspeciaalzaak met een assortiment op maat van jouw compagnon

Maxi Zoo (voorheen Zoomart) is een dierenwinkel vol winkelplezier voor grote en kleine huisdieren en tuinvogels. Onze website staat boordevol inspiratie en weetjes over verschillende diersoorten.

Maxi Zoo heeft een uitgebreid en kwalitatief assortiment met vertrouwde merken zoals AniOne (wild variety), MORE for cats and dogs en Dogs Creek om er maar enkele te noemen. Je vindt een breed assortiment voeding, snacks, leuke speeltjes, gezellige slaapplekjes, verzorgingsproducten en accessoires terug.

In onze Maxi Zoo dierenwinkels worden baasjes met hun beestjes met open armen ontvangen. Zo kan jouw trouwe viervoeter genieten van proevertjes of een kleine shop-pauze inlassen aan ons Picknick Station. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en evenementen!

Tips en advies

Als dierenspeciaalzaak delen we graag al onze kennis. Onder de tab “tips en advies” hebben wij de kennis van onze experten gebundeld. Je komt hier alles te weten over gepaste voeding en verzorging, populair speelgoed en welke rassen en soorten er bestaan per diersoort: honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en een speciale rubriek voor onze inheemse tuinvogels.

Zo ontdek je alle details over honden- en kattenrassen die je misschien nog niet kende. Onder kattenrassen bespreken we de bekende soorten zoals de blauwe rus, de Perzische kat, de ragdoll, maar ook minder gekende rassen zoals de Schotse vouwoorkat.

Bij de hondenrassen lees je meer over de labradoodle, de Australische herder, de Jack Russel maar ook de Shiba inu en boerenfox komen uitgebreid aan bod.

We geven graag advies bij producten zoals welke leiband of harnas je best kiest voor jouw hond, of waar je rekening mee dient te houden bij het aankopen van kattenbakvulling.