Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
-10% voor nieuwe klanten Bespaar 5% met Friends
Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen

Bespaar met Maxi Zoo Friends

Word lid van het Maxi Zoo Friends-programma en geniet van geweldige voordelen! Met Maxi Zoo Friends profiteer je van exclusieve prijzen, kortingen en andere verrassingen. Ons Maxi Zoo Friends-programma is gratis en biedt nu nog meer voordelen.

Word lid van Friends

Scan de QR-code, download de app en meld je aan voor Friends.

Download de app

Ben je al lid van Friends?

Log in op je klantenaccount en geniet van vele voordelen.

Meld je aan

Word lid van Friends

Scan de QR-code, download de app en meld je aan voor Friends.

Ben je al lid van Friends?

Log in op je klantenaccount en geniet van vele voordelen.

 

Meld je aan

 

Alle voordelen op een rijtje

  • 5% korting bij elke aankoop, online en in de winkel¹.
  • 15% welkomstvoucher bij aankoop vanaf €49².
  • Exclusieve Friends-prijzen en kortingsbonnen.

Meer informatie over de Friends-korting

Wat is de Friends-korting?

Hoe krijg ik de Friends-korting?

Waarop is de Friends-korting van toepassing?

Ik kan de Friends-korting niet activeren, wat moet ik doen?

¹ De Friends-korting is een aanbod van Fressnapf Tiernahrungs GmbH, gevestigd aan de Westpreußenstraße 32-38, 47809 Krefeld, Duitsland, ingeschreven in het handelsregister van de rechtbank van Krefeld onder nummer HRB 5030, voor de online shop www.maxizoo.be en de Maxi Zoo-winkels. De Friends-korting is geldig t.e.m. 31 december 2024. Uitgesloten van de Friends-korting zijn: tijdschriften, waardebonnen, cadeaukaarten, verzendkosten, dieren, FIT+FUN, producten en diensten waarvoor een deel van de aankoopprijs wordt gedoneerd, artikelen die reeds afgeprijsd zijn, het Maxi Zoo Salon en nieuwe producten of diensten die bij de lancering uitdrukkelijk worden uitgesloten en hier onder de vraag: “Waarop is de Friends-korting geldig?” beschikbaar zijn.
De Friends-korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen (bv. promotiecodes in onze newsletters, kortingsbonnen uitgegeven in de mobiele applicatie van Maxi Zoo of in onze fysieke winkels,…) tenzij uitdrukkelijk is bepaald dat deze kortingen kunnen worden gecombineerd met de Friends-korting.
Om te genieten van de Friends-korting dien je te beschikken over een Maxi Zoo klantaccount en de Maxi Zoo mobiele applicatie. Om van de kortingen in onze fysieke winkels te kunnen genieten, moet de Friends-korting vooraf worden geactiveerd en moet de QR-code die in de mobiele applicatie van Maxi Zoo wordt gegenereerd, bij het afrekenen aan de kassa worden getoond en worden gescand.
Bij aankopen op onze website www.maxizoo.be wordt het bedrag van de korting aan het einde van het aankoopproces onmiddellijk verrekend indien je op onze website bent ingelogd met hetzelfde Maxi Zoo klantaccount dat je hebt gebruikt om de Friends-korting in de Maxi Zoo mobiele app te activeren.
Het bedrag dat overeenkomt met de prijsvermindering wordt niet uitbetaald en de prijsvermindering mag niet worden behouden voor toekomstig gebruik.
De kortingen aangeboden onder de Friends-korting gelden alleen voor aankopen van een hoeveelheid artikelen die verenigbaar is met de omvang van het huishouden en voor persoonlijke consumptie.
De volledige voorwaarden voor ons loyaliteitsprogramma zijn beschikbaar op: https://www.maxizoo.be/nl/friends/gebruiksaanwijzing/

² Twee weken geldig na registratie Maxi Zoo Friends. Actie geldig online, in de app en in de winkel. Korting enkel geldig voor Friends-leden en met een minimale aankoop vanaf €49. Niet combineerbaar met de 5% Friends-korting. Niet cumuleerbaar met reeds afgeprijsde artikelen, promoties, andere vouchers of Friends-prijzen, tenzij anders vermeld. Niet geldig op FIT+FUN, levende dieren, magazines en cadeaukaarten. Geen uitbetaling in contanten mogelijk. Om de coupon te verzilveren, moet je de Maxi Zoo-app geïnstalleerd hebben en lid zijn van Maxi Zoo Friends. Meer informatie en voorwaarden Maxi Zoo Friends zijn te vinden op maxizoo.be/friends. Om de coupon te kunnen gebruiken in de winkel moet deze via de Maxi Zoo-app worden getoond aan de kassa. De online coupon kan slechts één keer ingewisseld worden in de Belgische online shop van Fressnapf Tiernahrungs GmbH op www.maxizoo.be. Zolang de voorraad strekt.