Assortiment

Of je nou een Deense dog of een goudvis hebt, in onze winkels vind je alles wat je maar nodig hebt bij het verzorgen en verwennen van je huisdieren - van leuke speeltjes tot lekkere voeding, en van warme kleding tot knusse manden en dekentjes!

Ons assortiment

Je hond die je aan de deur komt begroeten, je kat die je liefkozend een kopje geeft of je hamster die over je schoot kruipt - je huisdieren maken je blij, elke dag opnieuw! Je wilt hen dan ook zo goed mogelijk verzorgen. Of je nou een Deense dog of een goudvis hebt, in onze winkels vind je alles wat je maar nodig hebt bij het verzorgen en verwennen van je huisdieren - van leuke speeltjes tot lekkere voeding, en van warme kleding tot knusse manden en dekentjes!

 

Honden

Een goede voeding is ontzettend belangrijk voor de gezondheid van honden. Om die reden vind je in onze winkels verschillende soorten brokken, natte voeding en snacks voor honden. Je kunt kiezen tussen verschillende smaken en prijsklassen. Ook voor speelgoed voor honden kun je bij ons terecht - van (tennis)ballen tot knuffels. Ben je op zoek naar een handige manier om je hond te vervoeren? Neem dan eens een kijkje bij onze benches. Ook verzorgings items zoals (tanden)borstels en shampoo voor honden kun je bij ons vinden.

 

Katten

Katten zijn kieskeurige eters... Heb je per ongeluk de verkeerde smaak gekocht? Grote kans dat je kleine viervoeter zijn neus ophaalt en zijn bak onaangeroerd laat staan, om je vervolgens de rest van de dag geïrriteerde blikken toe te werpen. Bij Maxi Zoo vind je een breed aanbod aan natte voeding, bokken en snacks voor katten. Zo zit er gegarandeerd iets tussen wat jouw kleine huistijger lekker vindt! Ook voor speeltjes en haarborstels voor katten kun je bij ons terecht. Staat er binnenkort een bezoekje aan de dierenarts op de planning? Neem dan ook een kijkje bij de reismanden voor katten.

 

Knaagdieren

Konijnen, hamsters, cavia's, chinchilla's, degoes... Er worden tegenwoordig veel verschillende soorten knaagdieren als huisdier gehouden. Al deze knaagdieren hebben één ding gemeen: ze zijn ontzettend schattig en lief! In het assortiment vind je voeding en verzorgingsproducten voor al deze soorten knaagdieren. Ook kun je bij ons terecht voor kooien, snacks en speelgoed voor knaagdieren. Ten slotte kom je in ons assortiment vervoersboxen in alle soorten en maten tegen.

 

Vogels

Vogels zijn een populair huisdier. Dat is niet gek: vogels zien er prachtig uit en zijn ontzettend slim. Ook zijn vogels vaak erg sociaal. Er zijn tal van prachtige vogelsoorten die als huisdier kunnen worden gehouden. De papegaai, duif, parkiet en kanarie zijn hier slechts enkele voorbeelden van. De verzorgingsbehoeften van vogels kunnen per soort flink uiteenlopen. Om die reden vind je op onze website een breed aanbod aan vogelproducten. Zo kun je bij ons terecht voor verschillende soorten vogelvoer, -snacks en -supplementen. Daarnaast vind je bij ons vogelkooien en -volières in alle soorten en maten. Ook voor vogelspeelgoed ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Vissen

Of je nu een goudvis hebt of er een koi karper in je vijver rondzwemt, wij hebben alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je vissen. Zo kom je in ons assortiment verschillende aquaria tegen. Heb je een mooi aquarium gekozen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze aquarium decoratie items. Ook voor vissenvoer kun je bij ons terecht - van chips tot tabletten en van vlokken tot korrels. Daarnaast kom je in ons assortiment diverse medicijnen voor vissen tegen. Het is echter niet alleen van belang om je vissen te verzorgen - ook het water waarin ze zwemmen moet goed verzorgd worden! Om die reden vind je bij ons ook allerlei producten die het schoonmaken van je aquarium of vijver makkelijker maken.