fb-noscript
linkermenu

Assortiment

Real Nature - Het beste uit de natuur!

Vindt u een natuurgetrouwe voeding voor uw dier ook zo belangrijk? Dan is REAL NATURE de juiste keuze.
REAL NATURE combineert de beste natuurlijke ingrediënten met nutritionele deskundigheid: de fijnste ingrediënten uit de natuur worden zorgvuldig geselecteerd en bereid om uw dier een zo natuurgetrouw mogelijke voeding te kunnen bieden. Aan de natuurlijke premium recepturen zijn geen conserveermiddelen, kleurstoffen, aromatische stoffen en suiker toegevoegd. Bij REAL NATURE weet u precies wat u voert: alle gebruikte ingrediënten staan afzonderlijk vermeld in de samenstelling.

 • NATUURLIJKE VOEDING
  Geef het beste uit de natuur verder aan uw dier: natuurgetrouwe recepturen zonder toevoeging van kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen en aromatische stoffen.
 • PREMIUM KWALITEIT
  Vertrouw op hoogwaardige grondstoffen die zijn afgestemd op de natuurlijke behoeften van uw dier.
 • EERLIJKE VERMELDING
  Kom exact te weten wat u aan uw dier voert. Alle ingrediënten staan afzonderlijk vermeld in de samenstelling. 
 • GROTE KEUZE
  Kies uit een breed premium productassortiment. REAL NATURE heeft ook voor uw hond, kat of knaagdier de juiste producten.


Country Selection van Maxizoo

Select Gold - De juiste keuze!

SELECT GOLD staat voor premium kwaliteit voeding die op de behoefte is afgestemd en functioneel is. Bovendien hebben het welzijn en behoud van de gezondheid van honden en katten de hoogste prioriteit bij de ontwikkeling van het product. SELECT GOLD biedt perfect afgestemde voedingsoplossingen die u dagelijks garanderen dat u uw dier optimaal voedt en dat u er alles aan doet om ervoor te zorgen dat het goed gaat met uw dier.

SELECT GOLD gaat optimaal in op de individuele fysiologische behoeften van het dier in de verschillende levensfases en levensomstandigheden. Ook biedt SELECT GOLD oplossingen voor speciale voedingseisen, zoals bijv. voedselintoleranties of overgewicht. Recepten zonder toevoeging van suiker, soja en zonder toepassing van kunstmatige conserveermiddelen,
kleur- en smaakstoffen.

De merken Real Nature en Select Gold zijn exclusief verkrijgbaar bij Maxi Zoo. Kom vandaag nog naar de winkel en ontdek zelf de verschillende producten. Onze medewerkers helpen je graag verder met gepast advies op maat van je huisdier.

Gekende merken

Bij Maxi Zoo vind je een uitgebreide waaier aan voedingsmerken zoals Royal Canin, Hill's, Pro Plan, Eukanuba, Whiskas, Sheba, Gourmet, Pedigree, Purina One, Catsan, enz.

Een grote keuze producten in combinatie met expertadvies vormen de perfecte balans om je huisdier de beste zorg te bieden.

Een greep uit ons assortiment