Onze partners

Leer onze partners kennen

Samen met onze partners werken we aan een wereld waarin geen enkel dier in de kou blijft staan. Even voorstellen:

Natuurpunt vzw

Natuurpunt is de grootste natuurbeschermingsorganisatie van België. Tienduizenden vrijwilligers zetten zich elke dag in om kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen te beschermen en in de bloemetjes te zetten.

Dankzij de inspanningen van Natuurpunt kom je tot rust in een bos bij jou in de buurt, leer je wat jij kunt doen om de natuur te beschermen, en spijker je je kennis over vleermuizen, tuinvogels, insecten en andere beestjes bij.

Ontdek meer

WOEF

WOEF is jouw maandelijkse brok hondenplezier! Het oudste maandblad van België en sinds 1964 hét magazine voor de hondenliefhebber. Boeiende artikels, meeslepende verhalen, verrassende weetjes: je leest het allemaal in WOEF!

Ontdek meer

Hachiko vzw

Hachiko vzw is een organisatie die assistentiehonden opleidt voor personen met een motorische beperking.

Hun doelstelling is de opleiding, matching en verdere begeleiding van hulphonden, meldhonden en duohonden in functie van een betere levenskwaliteit voor personen met een motorische beperking of epilepsie. Daarnaast plaatsen ze ook instellingshonden in o.a. woonzorgcentra, voorzieningen voor personen met een (aangeboren) handicap en centra voor psychosociale zorg.

Ontdek meer

APDT

APDT-BeNe is een vereniging van hondentrainers in België en Nederland. Ze bestaat bijna 25 jaar en is ook in andere landen actief, zoals Amerika, Australië, Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Hun missie: het gebruik van effectieve, hondvriendelijke, ondwangmatige, pijnvrije en beloningsgerichte technieken in de hondentraining bevorderen en promoten. Eveneens willen zij een professionele standaard voor de training en opvoeding van honden vaststellen en handhaven.

Lidmaatschap van de vereniging geldt als kwaliteitslabel, aangezien elk lid beoordeeld werd volgens een strenge gedragscode.

APDT instructeurs stellen het welzijn van mens en hond centraal en combineren passie met wetenschappelijke kennis. Om de leden en hondeneigenaars dichter bij elkaar te brengen koos APDT voor Maxi Zoo als betrouwbare partner om mee te bouwen aan hun verhaal.

Ontdek meer

ACE SHIN

De Belgische organisatie ACE l SHIN zet zich al 20 jaar in tegen het mishandelen en doden van verwaarloosde en mishandelde (zwerf)honden en sinds kort ook katten in Zuid-Spanje. Ze krijgen dankzij deze organisatie een nieuwe kans en worden ter adoptie aangeboden. Dagelijks worden dieren naar België en Nederland gevlogen en vinden ze een nieuwe thuis.

Deze samenwerking strookt volledig met de visie van Maxi Zoo: we doen alles om het leven van huisdieren en hun baasjes makkelijker, beter en gelukkiger te maken.

Ontdek meer