Analytische bestanddelen Tonijn, kip en kaas: ruw eiwit 17%, ruwe celstof 0,1%, ruw vet 2%, ruwe as 1%.
Tonijn met jonge ansjovis: ruw eiwit 20 %, ruwe celstof 0,1 %, ruw vet 0,5 %, ruwe as 1 %.
Forel en tonijn: ruw eiwit 12,3%, ruwe celstof 0,1%, ruw vet 3%, ruwe as 1,1
Samenstelling Tonijn, kip en kaas: Tonijn 35%, kip 35%, visbouillon 24%, kaas 5%, rijst 1%. Tonijn met jonge ansjovis: Tonijn 70%, visbouillon 24%, jonge ansjovis (Encrasicholina heteroloba) 5%, rijst 1%. Forel en tonijn: visbouillon 44%, forel 27,5%, tonijn 27,5%, rijst 1%.
Vochtgehalte Tonijn, kip en kaas: 75%
Tonijn met jonge ansjovis: 77%
Forel en tonijn: 81,8%