Analytische bestanddelen Eiwit: 31%; vetgehalte: 21%;anorganische stof: 10%; ruwe celstof: 1,7%; energetische waarde: 416 kcal / 100 g.
Samenstelling Kip: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (o.a. 4% kip), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen
Kaas: Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, melk en zuivelproducten (o.a. 4% kaas), mineralen
Zalm: granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en bijproducten van vis (o.a. 4% zalm), mineralen
Additieven per kg Antioxidanten en kleurstoffen; nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A: 6460 IE, vitamine B1: 9,9 mg, vitamine B2: 16,9 mg, vitamine B6: 4,4 mg, vitamine D3: 713 IE, vitamine E: 115 mg, kopersulfaat-pentahydraat: 26,7 mg, mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat: 43,4 mg, kaliumjodide: 2,2 mg, zinksulfaat-monohydraat: 193 mg.