Analytische bestanddelen Eiwit 7%, vetgehalte 3,2%, ruwe as 3,1%, ruwe celstof 0,07%
Samenstelling Met eend in een saus met olijven
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% eend), granen, mineralen, suiker, fruit (0,25% gedroogde olijven, komt overeen met 4% olijven in de saus).Met forel en groenten
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, vis en visbijproducten (waarvan 4% forel), mineralen, groenten (0,45% gedroogde groenten, overeenkomend met 4% groenten), suiker.Met konijn en wortels
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% konijn), granen, mineralen, groenten (0,45% gedroogde wortelen, komt overeen met 4% wortelen), suiker.Met kalfsvlees in een saus met groenten
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kalfsvlees), granen, mineralen, groenten (0,45% gedroogde groenten, wat overeenkomt met 4% groenten in de saus), suiker.
Additieven per kg Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 625 IE/kg, vitamine D3 95 IE/kg, ijzer(II)sulfaat-monohydraat 21,7 mg/kg, calciumjodaat, watervrij 0,27 mg/kg, kopersulfaat-pentahydraat 2,4 mg/kg, mangaansulfaat-monohydraat 4,2 mg/kg, zinksulfaat-monohydraat 35 mg/kg.