Analytische bestanddelen Eiwit 36,5%, vetgehalte 9,4%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 4,5%.
Samenstelling Groenten (bijv. 3% Moringa oleifera, 4% boerenkool), insecten (15% Hermetia-larven), Week- en schaaldieren (waarvan 13,4% garnalen, 5% krill), bacterieel eiwit van Corynebacterium glutamicum, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, gisten (waarvan 0,15% mannan-oligosachariden, 0,05% bèta-glucanen), algen (3% Spirulina platensis), fruit (1% acai-fruit).
Additieven per kg Vitamine A 20.000 IE, vitamine D3 (E671) 1500 IE, vitamine C (ascorbylmonofosfaat,, calcium-natrium-zout) 150 mg, koper (koper(II)sulfaat, pentahydraat) 3 mg, ijzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 24 mg, jodium (kaliumjodide) 0,3 mg, mangaan (mangaan(II)oxide) 31 mg, zink (zinkoxide) 30 mg; kleurstoffen.