Analytische bestanddelen Eiwit 24%, vetgehalte 12%, ruwe as 7,9%, ruwe celstof 3,5%, calcium 1,25%, fosfor 0,9%, natrium 0,62%, kalium 0,85%.
Samenstelling rijst* (49,5%), kalkoeneiwit* (30,1%, bijv. gedroogd en gehydrolyseerd),
Gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, lignocellulose, eipoeder* (2%), lijnzaad, natriumchloride (1%), zalmolie (0,9%), kaliumchloride (0,7%), zonnebloemolie, biergist (0,5%), gedroogd), monocalciumfosfaat, gistcelwanden (0,3%, komt overeen met 0,063% mannan-oligosachariden en 0,057% bèta-glucaan, cichorei-inuline (0,2), vlooienzaadschillen, natriumbutyraat (0,2%). *) licht verteerbare uitgangsbronnen. Kan sporen van andere ingrediënten bevatten
Additieven per kg Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 12.000 IE, vitamine D3 1600 IE, koper (3b405) 12,5 mg, ijzer (3b103) 150 mg, jodium (3b202) 1,8 mg, mangaan (3b503) 35 mg, selenium (3b801) 0,35 mg, zink (3b605/3b607) 140 mg. Technologische toevoegingsmiddelen: antioxidanten