Analytische bestanddelen Eiwit 22%, vetgehalte 17%, ruwe celstof 3,5%, ruwe as 10%, calcium 1,30%, fosfor 0,80%, methionine 0,55%, lysine 1%, threonine 0,80%, tryptofaan 0,20%, cystine 0,35%.
Samenstelling Bakkerijproducten, insecten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, week- en schaaldieren, honing, suiker, mineralen
Additieven per kg Vitamine A 9300 IE, vitamine D3 1125 IE, vitamine E 205 mg, vitamine K 1,80 mg, vitamine B1 4,30 mg, vitamine B2 9,60 mg, vitamine B3 12 mg, vitamine B6 3,60 mg, vitamine B12 0,02 mg, vitamine C 45 mg, vitamine PP 39 mg, β-caroteen 5 mg, foliumzuur 0,72 mg, biotine 0,12 mg, cholinechloride 1200 mg, E2 (jodium) 2 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 100 mg, E6 (zink) 97 mg, E8 (selenium) 0,20 mg.