Real nature voor honden

Ontdek het gamma van REAL NATURE - Gezonde voeding voor honden!

REAL NATURE WILDERNESS

Deze voeding biedt een geoptimaliseerd, graanvrij dieet gemodelleerd naar de voorouder van jouw hond: de wolf. Lees meer over het concept en de WILDERNESS-producten.

Ontdek REAL NATURE Wilderness!

REAL NATURE

Hier vind je de beste eiwitten en waardevolle koolhydraten - zacht geproduceerd. Vind hier het juiste product voor jouw viervoeter.

Ontdek REAL NATURE!

REAL NATURE Country Selection

Recepten met een hoog gehalte aan vers vlees / verse vis - met geselecteerde grondstoffen rechtstreeks uit verschillende regio's van Europa.

Ontdek REAL NATURE Country Selection!

REAL NATURE CRAFTED CHOICE

Zacht, in de oven gebakken droogvoer - gemaakt met geselecteerde ingrediënten en een hoog aandeel vers vlees.

Ontdek REAL NATURE CRAFTED CHOICE!

real nature

REAL NATURE WILDERNESS voor honden

Met REAL NATURE WILDERNESS beslist u over een bijzonder soortspecifiek, graanvrij dieet. De collectie REAL NATURE WILDERNESS droog- en natvoer voor honden is gebaseerd op de natuurlijke voedselvoorziening van de wolf als voorouder van de hond. Deze bestaat uit een hoog vlees- en fruitgehalte, groenten en kruiden. De recepten zijn natuurlijk en vrij van kunstmatige kleuren en smaken.

Voor de verschillende behoeften van puppy's, volwassen honden en oudere honden biedt REAL NATURE WILDERNESS een optimaal en uitgebreid assortiment.

 • Voedingspatroon naar het model van de wolf
 • Met een hoog vleesgehalte
 • Bevat fruit, groenten en kruiden
 • Uitsluitend graanvrije recepten
 • Zonder kunstmatige kleuren en smaken
 • Aangepast aan de levensfasen van de hond

REAL NATURE WILDERNESS droogvoer voor honden

Het percentage dierlijke bestanddelen in het REAL NATURE WILDERNESS-droogvoer is afhankelijk van het ras en kan op lopen tot 70%. Dierlijk eiwit is erg waardevol voor uw hond, omdat het de belangrijkste leverancier is van biologisch bruikbare aminozuren. In plaats van granen zijn aardappelen een goed te verdragen koolhydraatbron.

REAL NATURE WILDERNESS natvoer voor honden

Met een vlees- / visgehalte van maximaal 95%, biedt de REAL NATURE WILDERNESS natvoer voor honden dierlijke eiwitten in een bijzonder hoge en diervriendelijke concentratie. Naast een heleboel goede bronnen van eiwitten zoals vlees, hart en lever, bevat de REAL NATURE WILDERNESS natvoer ook vleesbouillon en zalmolie als een bron van noodzakelijke vetzuren.

REAL NATURE WILDERNESS Snacks voor honden

REAL NATURE WILD SNACK SNACKS zijn de natuurlijke, soortspecifieke beloning voor elke gelegenheid. Het assortiment bestaat uit vier snacklijnen: PURE SNACK, CRUNCHY SNACK, FISH SNACK en FREEZE GEDROOGDE SNACK. Zo bied je jouw hond veel afwisseling in de exclusieve REAL NATURE WILDERNESS-kwaliteit.

REAL NATURE voor honden

REAL NATURE droog- en natvoer voor honden geeft het beste van de natuur aan jouw huisdier. REAL NATURE combineert hoogwaardige dierlijke eiwitten, de beste koolhydraten en zorgvuldig geselecteerde kruidencomponenten. De productiemethoden gebruikt voor REAL NATURE worden gekenmerkt door een bijzonder zachte voorbereiding om de best mogelijke kwaliteit, smaak en voedingsstoffen te verkrijgen. De eiwitwaarde en verteerbaarheid is daardoor bijzonder hoog. Natuurlijk zjin er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, kunstmatige antioxidanten, conserveermiddelen of toegevoegde suikers in deze bereiding.

Voor de verschillende behoeften van pups, volwassen en oudere honden, biedt REAL NATURE optimaal bereidde junior-, volwassen- en seniorformules - zodat uw hond goed wordt verzorgd vanaf het spenen tot zijn hogere leeftijd. Het natvoer biedt ook gereduceerde calorie- en vetlichtformules voor volwassen honden die kampen met overgewicht.

REAL NATURE droogvoer voor honden

Het REAL NATURE droogvoer voor honden bevat hoogwaardige eiwitten van het vlees van smakelijke weidevogels en Franse barbarieeenden. Daarboven zorgt noordzeeharing, naast andere hoogwaardige eiwitten, voor de omega-3-vetzuren die onmisbaar zijn voor jouw huisdier zijn metabolisme.

REAL NATURE natvoer voor honden

REAL NATURE natvoer bevat verschillende bronnen van dierlijke eiwitten, hoogwaardige plantaardige componenten, zoals aardappelen of volkoren pasta, en waardevolle oliën waarvan de essentiële omega-6-vetzuren kunnen bijdragen aan de gezondheid van de huid en de vacht. De ingrediënten worden koud in het blik gegoten en slechts één keer verwarmd. Dit zachte proces behoudt grotendeels de voedingsstoffen van de geselecteerde ingrediënten.

REAL NATURE Country Selection voor honden

REAL NATURE COUNTRY SELECTION neemt uw hond mee op een culinaire reis door de mooiste regio's van Europa - met ingrediënten die de natuur ter plaatse aanbiedt. De geselecteerde dierlijke en plantaardige grondstoffen komen rechtstreeks uit de regio's.

 • ALPINE met kalkoen en Alpenrundvlees - met vers rundvlees, pompoen uit Oostenrijk en Emmentaler-kaas
 • SCANDINAVIA met verse Scandinavische zalm en rendier, met veenbessen en Finse komijn
 • HIGHLAND met vers lamsvlees uit de Britse hooglanden en eend, met Schotse zeewiermaaltijd en munt
 • MEDITERRANEAN met vers buffelvlees uit Italië en rundvlees, met Italiaanse mozzarella, kastanjes en koudgeperste Italiaanse olijfolie
 • BRETAGNE met verse eend en Franse parelhoen met artisjokbladeren en tijm uit Frankrijk

REAL NATURE COUNTRY SELECTION biedt natuurlijke ingrediënten, qua voedingswaarde nuttig aangevuld met waardevolle vitaminen en mineralen - gegarandeerd zonder de toevoeging van kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. Daarom is REAL NATURE COUNTRY SELECTION ook geschikt voor nutritioneel gevoelige honden. De recepten zijn geschikt voor middelgrote en grote rassen. Bovendien werden het recept en de korrelgrootte van "Scandinavia Mini" en "Alpine Junior" optimaal aangepast aan de behoeften van kleine honden of aan de behoeften van puppy's en jonge honden.

 • Geselecteerde grondstoffen uit de regio's
 • Hoog aandeel vers vlees en vis
 • Graanvrije recepten, geschikt voor voedingssensitieve honden
 • Natuurlijke ingrediënten, aangevuld met waardevolle vitamines en mineralen
 • Zonder toevoeging van kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen

REAL NATURE CRAFTED CHOICE voor honden

REAL NATURE Crafted Choice wordt op een bijzonder complexe en voedzame manier in de oven gebakken, zodat de individuele componenten optimaal bewaard blijven (bijv. Lijnzaad). Het bakproces voegt een traditioneel karakter toe en maakt de brokken uitzonderlijk knapperig - perfect om aan de natuurlijke kauwbehoeften van uw hond te voldoen. Deze brokken hebben zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een hoog vers vleesgehalte van 25%. Het graan- en glutenvrije recept is ook ideaal voor voedingssensitieve honden. Ook verkrijgbaar als mini-versie. Gegarandeerd zonder toevoeging van kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen.

 • Zorgvuldig gebakken met geselecteerde ingrediënten
 • Ideaal voor voedingssensitieve honden
 • 25% vers vlees
 • Krokante brokken voldoen aan de kauwbehoeften van je hond
 • Zonder toevoeging van kunstmatige conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zonder gebruik van genetisch gemodificeerde grondstoffen
 • Geen gebruik van kunstmatige eetlustopwekkende stoffen of smaakversterkers; geen gebruik van soja