Real nature voor knaagdieren

Ontdek het gamma van REAL NATURE - Gezonde voeding voor knaagdieren!

REAL NATURE voor dwergkonijnen en knaagdieren

De REAL NATURE-producten voor dwergkonijnen en knaagdieren zijn ontwikkeld in harmonie met de natuur. De beste ingrediënten uit de regio's van herkomst van de dieren maken een geschikt dieet voor elke soort mogelijk. Wij garanderen maximale zorg bij de selectie van grondstoffen. De hoogwaardige ingrediënten worden geselecteerd door ervaren voedseldeskundigen, zijn in balans met elkaar en worden zo voorzichtig mogelijk bereid.

  • De beste ingrediënten uit de natuurlijke regio's van herkomst van de dieren - de perfecte variëteit voor elke soort.
  • ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zonder de toevoeging van kunstmatige conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen, emulgatoren of kristalsuiker.Met een hoog vleesgehalte
  • Graanvrije recepten voor dwergkonijnen, cavia's, degoes en chinchilla's.Bevat fruit, groenten en kruiden

REAL NATURE voeding voor dwergkonijnen en knaagdieren

In het REAL NATURE ASSORTIMENT vind je de belangrijkste voeding voor jouw knaagdier. Zo bieden we mono-pellets aanvoor tamme konijnen, cavia's, chinchilla's en degoes en de home-muesli voor hamsters, dwerg hamsters, muizen, woestijnratten en ratten.

De innovatieve mono-pellets voor tamme konijnen, cavia's, chinchilla's en degoes zijn graan-vrij en helpen de tanden te slijten.

De REAL NATURE home-muesli geeft hamsters, dwerg hamsters, muizen, woestijnratten en ratten, een specifiek-passend en evenwichtige voeding van tenminste 30 ingrediënten. Dit creëert een gevarieerd menu. Het hoge gehalte aan graanprodukten dekt de hoge energiebehoefte van deze dieren optimaal.

REAL NATURE hooi voor dwergkonijnen en knaagdieren

Het REAL NATURE Premium hooi beschikt over een prachtige verzameling van grassen, kruiden en bloemen - geoogst op het optimale moment. De structureel rijke stengels ondersteunen van nature het slijten van de tanden van uw knaagdier.

REAL NATURE snacks voor dwergkonijnen en knaagdieren

De Real Nature Snacks zijn precies goed voor diegenen die iets goed willen doen voor hun dwergkonijn of knaagdier. Nature Snacks of kruidige snacks zorgen voor knabbelplezier, werk en gevarieerde smaken.

Alle REAL NATURE-snacks worden geproduceerd zonder kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, emulgatoren of kristalsuiker.

Bekijk andere merken