Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
Meer dan 10.000 artikelen
-10% voor nieuwe klanten
Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
Meer dan 10.000 artikelen
  • Winkels
  • Mijn bestellingen
  • Winkelmandje

Een dierenverzekering afsluiten? Slim gezien!

“Wat heb je daar in je bek?!” Als dierenbaasje klinkt die zin je vast maar al te bekend in de oren. En ondanks je geoefende judogreep lukt het je waarschijnlijk niet altijd om elk voorwerp uit de bek van je dier te grissen.

Is er ooit toch eens een operatie nodig om zo’n Verboden Knabbel te verwijderen? Dan kan het kostenplaatje tot wel 4000 euro oplopen. Tenzij … je een dierenverzekering afsloot.

Vergoeding van dierenartskosten
Een huisdierenverzekering dekt de meeste medische kosten. Zo ben je zeker dat je dier altijd de beste zorg krijgt – ook als je een onvoorzien hoge dierenartsrekening mee naar huis krijgt.
Dierenverzekering voor alle rassen en alle leeftijden
Huisdierenverzekeraar Figo verwelkomt honden, katten, konijnen en siervogels met open armen. Zonder onderscheid, want dieren van elk ras en elke leeftijd zijn er welkom.
Flexibele dierenverzekering
Bij Figo stel je de verzekering voor je dier zelf samen. Kies: wat je laat verzekeren, welk percentage van de kosten je terugbetaald wilt krijgen, welk maximumbedrag aan kosten Figo elk jaar terugbetaalt

Is een zorgverzekering voor mijn dier echt nodig?

Welke medische kosten zijn gedekt bij Figo?

Het preventie- en SOS-budget

Elk verzekeringsjaar krijg je bij Figo een preventiebudget waarmee je een deel van de jaarlijkse routinecontroles en -vaccinaties, maar ook parasietenbestrijding en titerbepaling kunt laten terugbetalen.

Het SOS-budget is er voor kosten bij noodgevallen, zoals pensionkosten voor je dier als je zelf in het ziekenhuis belandt, kosten voor de dierenambulance, enzovoort.

Bereken mijn tarief

Onze bestsellers bij VET-voeding