Smoofl: gezonde ijssnacks voor honden

Smoofl_Logo_1K

Smoofl is een Belgisch merk dat sinds de lente van 2017 lekkere en gezonde snacks verkoopt voor honden. Het Belgische bedrijf is vooral bekend vanwege de ijsmix voor honden. Dit is een doorslaand succes en voorziet je hond van een lekker ijsje. De Smoofl Ice Cream is er in allerlei smaken en een geweldige versnapering voor je trouwe viervoeter.

Smoofl Ice Cream voor honden

In de zomer loopt de temperatuur al snel op en dit is voor honden niet altijd even prettig. Voor jou als dierenvriend heeft dit Belgische hondenmerk een fantastische oplossing: een ijsmix speciaal voor honden. Deze verwennerij speciaal voor de hond zorgt voor de nodige verkoeling en is ontzettend lekker. Bovendien is het maken van hondenijsjes ook een leuke vakantie-activiteit. De ijsjes maak je met siliconen ijsvormpjes in vorm van een hondenpoot.

Zelf hondenijsjes maken

Met Smoofl hondenijs maak je gemakkelijk een lekker ijsje voor je hond. De ijsmix is verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. Verder is het ijs laag in calorieën, granenvrij, glutenvrij en 100 procent veggie. De mix los je op in water, roer je goed door en zet je een nachtje in de vriezer. De volgende dag smikkelt jouw hond van een fantastisch lekker ijsje.

Smoofl hondenvoeding in de vorm van ijs

In je zoektocht naar Smoofl hondenvoer voor een kleine of grote hond kom je ongetwijfeld ook in aanraking met dit Belgische honden merk. Er is geen Smoofl puppyvoer of Smoofl junior voer, maar wel fantastische ijs versnapering in de vorm van een hondenpoot. Op die manier is je hond iedere dag van het jaar te verwennen met een lekker ijsje.