Verzorging

vlooien
Remedies tegen vlooien

Vlooien kunnen ook tijdens het winterseizoen een probleem zijn voor katten en honden. Hier volgt een eenvoudige manier om uit te zoeken of je dier vlooien heeft.

Meer info
kattenbakvulling
Alles over de juiste keuze kattenbakvulling

Kattenbakvulling kiezen mag dan een detail lijken, voor je kat (en voor jou) betekent de juiste variant vaak een wereld van verschil.

Meer info
lenteschoonmaak
Lenteschoonmaak met huisdieren

De grote lenteschoonmaak voor je huis én je huisdier Het begin van de lente betekent een frisse start, niet alleen voor de natuur maar ook voor ons. Hoog tijd dus om je huis uit zijn winterslaap te halen en ook je huisdier klaar te stomen voor het voorjaar.

Meer info
vlooien-en-teken-1
Vlooien en teken – Kleine beestjes, grote hinder

Vlooien en teken zijn uitwendige parasieten die zowel bij honden als katten vaak voorkomen en heel wat hinder kunnen veroorzaken.

Meer info
verkoeling-huisdieren
Verkoeling voor huisdieren

De weergoden trakteren ons dit jaar overvloedig op warm zomerweer. Dat is fijn, maar net als mensen kunnen ook dieren last hebben van de tropische hitte deze dagen. Met deze tips voorkom je dat jouw huisdier oververhit raakt.

Meer info
tip-kat-afkoelen
6 tips om je kat af te koelen bij warm weer

Meer info
vacht-2
Een vacht in topconditie!

Een goede vachtverzorging is een absolute must. Wat je precies moet doen en hoe vaak hangt af van dier tot dier. Wij zetten alvast een paar aandachtspunten voor jou op een rijtje voor een goede vachtverzorging van je hond of kat.

Meer info
11132
Zo kies je de beste kattenbakvulling

Kattenkorrels, kattengrit, houtkorrels, ... De beste kattenbakvulling zoeken voelt soms als een trip door een doolhof. Wij maken je snel wegwijs.

Meer info
kat obesitas
Diabetes bij katten

Meer info
kat
Hoe jij je kat optimaal verwent

Katten zijn geweldige huisdieren, vooral als je ze op de juiste manier verzorgt. Huistijgers zijn dol op knuffelen, spinnen, spelen en eten.

Meer info
Zo maak je je kattenbak grondig schoon

Een propere kattenbak betekent een vrolijke kat en geen ongelukjes op je dure mat. Met deze schoonmaaktips is het klusje zo geklaard.

Meer info
Tandverzorgingstips voor je hond of kat

Hoe hou je de tandjes van je troetel in topconditie? Met deze tips hoef je niet alleen de tandenborstel boven te halen.

Meer info
Afbeeldingen-290x290-3
Je kat van kop tot staart verzorgen

Hoe ziet de dagelijkse verzorging van een gezonde kat eruit? Met deze tips krijgt je spinnende maatje de beste zorgen.

Meer info
Teken en vlooien voorkomen bij honden en katten

Teken en vlooien zijn parasieten die je hond of kat veel jeuk of ander ongemak kunnen bezorgen. Lees hier hoe je je dier ertegen beschermt.

Meer info