Algemeen

konijn
Mama, ik wil een huisdier!

Op een bepaald ogenblik willen de meeste kinderen een huisdier om mee te knuffelen. De meeste ouders zijn het daarmee eens omdat samenleven met een huisdier een positieve invloed kan hebben op de ontwikkeling van een kind.

Meer info
konijnenspeelgoed
Speelgoed voor knaagdieren

Net als voor honden en katten, kan je ook voor konijnen en andere knaagdieren kleurrijke snackballen kopen, die je kan opvullen met stukjes fruit of kleine versnaperingen.

Meer info
verkoeling-huisdieren
Verkoeling voor huisdieren

De weergoden trakteren ons dit jaar overvloedig op warm zomerweer. Dat is fijn, maar net als mensen kunnen ook dieren last hebben van de tropische hitte deze dagen. Met deze tips voorkom je dat jouw huisdier oververhit raakt.

Meer info
hooi-konijn
De juiste voeding voor jouw konijn

We noemen rauwkost wel eens lachend ‘konijneneten’. Maar wat heeft jouw favoriete knaagdier nog meer nodig? In deze blogpost gaan we dieper in op de voeding van het konijn.

Meer info
wintertips
Wintertips voor je huisdier

Na een heerlijke nazomer doet de herfst langzaam maar zeker zijn intrede. Het wordt frisser buiten, maar echt koud is het nog niet. Het ideale moment om een paar voorbereidingen te treffen die je huis

Meer info
huisdieren
3 dingen om te doen met je hond, kat of knager

Op zoek naar leuke dingen om te doen met je huisdier? Met deze 3 originele binnenactiviteiten vliegen de uren zo voorbij!

Meer info
hamster1
Hoe lang leeft een hamster?

De hamster is een geliefd huisdier. Vooral bij gezinnen met kinderen is het een populair huisdier voor in de woon- of kinderkamer.

Meer info