Versele-Laga COMPLETE dagelijkse voeding

Benefits COMPLETE

Waarom kiezen voor Complete?

1ste keuze van experts

Complete is de beste keuze voor je dier. Dat weten onze specialisten. En dat weten ook vele dierenartsen. Laat je knager genieten van Complete en hij/zij zal je zeker en vast ook een expert vinden!

Topscore in smaaktests

Complete smaakt als de beste. Dat staat als een paal boven water. Laat je dier proeven van de heerlijke korrels en ongetwijfeld is hij/zij er meteen aan verkocht!

Alle voedingsstoffen in één korrel

Complete zijn geëxtrudeerde korrels. Via dit productieproces kunnen alle specifieke mineralen, voedingsstoffen, vitamines... voor jouw dier verwerkt worden tot één knapperig brokje. Voor konijnen en planteneters een samenstelling met extra grassen en kruiden, omnivore knagers krijgen dan weer (dierlijke) eiwitten voorgeschoteld… Zo krijgt elk dier al zijn essentiële voedingstoffen via één korrel.

Voorkomt selectief eetgedrag

Elke korrel per dier is identiek. Je knager kan zo nooit kiezen om een bepaald ingrediënt te weren uit zijn dagelijkse voeding. Zo ben je zeker dat hij elke dag alle correcte bouwstoffen in zijn lichaam heeft. Elke dag opnieuw.

Wetenschappelijke health-formule

De gezondheid van onze huisdieren primeert altijd! Complete is daarom zorgvuldig samengesteld door zowel nutritionisten als dierenartsen met jarenlange ervaring. Zo vormen de wetenschappelijk samengestelde extrudaten een brok om telkens op te vertrouwen.

COMPLETE Crocks

De Complete Crocks zijn een lekkere beloning voor konijntjes, knaagdieren en fretten. Deze heerlijke snacks zijn gemaakt op basis van kwaliteitsingrediënten en vormen een natuurlijke en lekkere afwisseling op het dagelijkse menu.

De Crocks verbergen een zachte voedzame vulling binnenin. De krokante huls spreekt hun knaaginstinct aan en de heerlijk malse vulling is vol van smaak en verrijkt met vitamines en Omega 3-vetzuren.

De voedermomenten spelen een belangrijke rol in het opbouwen van de relatie tussen jezelf en je huisdier. Wie hen dagelijks voedert, vormt al vlug een vertrouwd gezicht voor hen. Het voederbakje kan echter maar een paar keer op een dag worden gevuld - en de mogelijkheid om positief gedrag te belonen met de hoofdvoeding is daarom eerder beperkt. De Complete Crocks zijn daarom het ideale extraatje om de band met je favoriete knager nog sterker te maken.

Kortom: een gezonde en nuttige snack om je knager meermaals per dag te belonen!

COMPLETE – ons verhaal

Waarom we doen wat we doen

Wij bij Versele-Laga weten hoe belangrijk huisdieren voor jou zijn. Want we zijn er zelf ook gek op.

We weten dat mensen met een huisdier gelukkiger en gezonder zijn. Dat merken we niet alleen zelf in ons dagelijks leven. Het is ook wetenschappelijk bewezen.

Gelukkige, gezonde huisdiertjes maken gelukkigere, gezondere mensen. Daarom stellen onze voedingsexperts en dierenartsen de best uitgebalanceerde Complete-voeding samen. Zo kunnen wij jou helpen om een speciale band te krijgen met je bijzondere huisdiertje.

Want een diertje dat het beste krijgt, geeft je dubbel zoveel terug.

Meer info