WELCOME HOME BIRDS

ONTDEK DE NATUUR. BEGIN BIJ JE THUIS.

Voelt het niet zalig om jezelf te omringen met de natuur? Veel mensen genieten nog meer als ze de vogels buiten vrolijk horen fluiten. Buitenvogels maken ons leven rijker en zinvoller, en zijn gemakkelijk te verzorgen.

MENU NATURE, EEN GAMMA MET EEN VERHAAL

DE MENU NATURE-MISSIE:

ONS LEVEN RIJKER MAKEN DOOR VOGELS TE VERWELKOMEN IN ONZE TUINEN, HUIZEN EN GEZINNEN

VOEDER GOED – LEEF BETER

Vogels worden voortdurend blootgesteld aan wisselende seizoenen, een meer verstedelijkte omgeving en minder beschikbaar voedsel. Wanneer ze evenwichtige voeding het meeste nodig hebben, is het vaak moeilijk te vinden. Met Menu Nature geef je vogels het evenwichtige en voedzame dieet dat ze nodig hebben en dit het hele jaar door.

Ontdek de producten hier.

ZUIVER WATER

Zuiver, fris water is belangrijk voor vogels. Om de dorst te lessen, om zichzelf te wassen, … Buitenvogels regelmatig water geven, helpt hen fit en vrolijk te blijven.

BESCHERM EN VERZORG

Zelfs met de kleinste stadstuin of het kleinste terras, kunnen we buitenvogels een thuisgevoel geven. Zo geven bomen of struiken hen onderdak, vogelhuisjes en voedertafels zorgen ervoor dat ze zich veilig voelen en dat ze hun kroost in het voorjaar kunnen verzorgen.

EEN GAMMA VOOR WIE IETS EXTRA’S WIL DOEN

De natuur naar je thuis brengen verrijkt je leven. Met het gespecialiseerde meerwaardegamma (de groene producten) en het standaardgamma (de blauwe producten) van Menu Nature verwelkomen we vogels opnieuw in onze tuinen, huizen én gezinnen. Want door ze verantwoordelijk te voederen, verzorgen en beschermen, blijven onze gevleugelde vrienden het hele jaar fit. In ruil houden ze ons maar al te graag gezelschap.

Benieuwd naar meer?

Ontdek al de producten, weetjes en tips op www.welcomehomenature.com